ADVERTISEMENT
News

Marcel Vela, conflict la TV cu un jurnalist pe tema imaginilor de la priveghiul lui Emi Pian: ”Dumnevoastră le știți pe toate”

Autor: Adrian Baciu | 06.08.2020 | 08:05
Marcel Vela, conflict la TV cu un jurnalist pe tema imaginilor de la priveghiul lui Emi Pian: ”Dumnevoastră le știți pe toate”
Marcel Vela, conflict la TV cu un jurnalist pe tema imaginilor de la priveghiul lui Emi Pian: ”Dumnevoastră le știți pe toate”. Foto: hepta.ro

Marcel Vela a avut o dispută aprigă cu un jurnalist de la România TV pe tema imaginilor cu îmbulzeala de la priveghiul lui Emi Pian, interlopul decedat în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT

Ministrul Afacerilor Interne a intervenit prompt în emisiunea lui Victor Ciutacu și a afirmat că, după aglomerația de la priveghi, au fost aplicate mai multe amenzi.

Între oficialul Guvernului Orban și cunoscutul om de presă s-a iscat și un mic conflict verbal, cei doi aruncându-și o serie de acuzații și cuvinte ironice.

ADVERTISEMENT

Marcel Vela, dispută cu un jurnalist în legătură cu priveghiul lui Emi Pian: ”Dumnevoastră le știți pe toate”

Șeful MAI a intervenit, miercuri seară, la postul de știri România TV, pentru a aduce lămuriri în situația de la casa lui Emi Pian, acolo unde are loc priveghiul interlopului ucis acum două nopți.

Câteva sute de oameni care nu l-au uitat pe Emi Pian au participat la priveghi și s-au îmbulzit în cartierul Rahova, în curtea familiei celui care a fost lider al clanului Duduianu.

ADVERTISEMENT

”Că sunt sute de persoane, nu este așa. Ați dat imagini de azi din cursul zilei, acum pe seară nu mai este așa. Mai devreme ați difuzat imagini cu sute de persoane. Nu au fost 800 de persoane.

S-au aplicat 60 de amenzi, inclusiv lui Florin Salam. Dacă sunt acum mai multe de 50 de persoane, se vor da amenzi. Vă garantez acest lucru. Poliția și jandarmeria sunt acolo pentru a supraveghea zona, sunt în misiune, ca prevenție.

ADVERTISEMENT

Nu mi se pare să difuzați imagini de pe zi și să spuneți că sunt seara. Văd că dumneavoastră le știți pe toate. Elicopterul care a supravegheat zona este în misiune, are dispozitive de monitorizare pentru a identifica orice grup mai mare de oameni”, a spus Marcel Vela la postul citat.

Replica lui Ciutacu: ”Ce faceți cu bomba epidemiologică de acolo?”

Din partea jurnalistului Victor Ciutacu a venit o replică acidă. Acesta i-a spus lui Vela că o astfel de situație nu poate fi aplanată cu amenzi și nici cu cătușe.

ADVERTISEMENT

“Medicina nu se rezolvă nici cu amenzi, nici cu cătușe. Ce faceți cu bomba epidemiologică de acolo. Vreau să faceți și prevenție, nu numai amenzi. Virusul se răspândește mai mult ziua decât noapte. Recunoașteți că sunteți depășit de situație. Îmi spuneți că faptul că doi interlopi s-au tăiat între ei nu este problema forțelor de ordine.

În timp ce interlopii se taie pe stradă, dumneavoastră căutați un nume pentru un câine.”, a replicat și Victor Ciutacu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!