News

Marcel Vela, mesaj emoționant pe Facebook: ”Sunt vremuri pe care nu le-am putut anticipa niciodată”

11.10.2020 | 21:36
Marcel Vela mesaj emotionant pe Facebook Sunt vremuri pe care nu leam putut anticipa niciodata
Medic, anunț înfiorător: ”Probabil că avem 20.000 de cazuri noi. Oamenii ăștia circulă printre noi”. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Marcel Vela a transmis un mesaj pe pagina de Facebook prin care îndeamnă oamenii la solidaritate.

Ministrul de Interne spune că ”trecem printr-o perioadă extrem de dificilă și agitată”.

România se zbate în aceste zile să reziste împotriva amenințării virusului COVID-19. ”Cu siguranță aceste lucruri ne vor întări, pentru că nu vom renunța”, a scris Vela.

Marcel Vela cere solidaritate în lupta cu COVID-19

”Sunt vremuri pe care nu le-am putut anticipa niciodată și pentru a le depăși, trebuie să apelăm la efortul colectiv.” – Marcel Vela, Ministrul de Interne.

Țara noastră se confruntă cu cele mai grele clipe de la începutul pandemiei. Zilnic, numărul de cazuri este îngrijorător de mare. Ministrul Vela crede că doar împreună putem depăși aceste clipe.

ADVERTISEMENT

”De ce? Pentru că suntem toți afectați, și doar împreună putem găsi soluția de a trece cu bine. Se spune că timpul le rezolvă pe toate și că în cele din urmă va ieși și soarele pe strada noastră. În aceste clipe grele, nu este suficientă doar trecerea timpului și așteptarea.

Trebuie să fim solidari, să depunem eforturi permanent pentru ca, în cele din urmă, să sosească și clipa în care vom putea spune, cu toții, că împreună am reușit și am învins acest virus care ne amenință permanent. Dezbinarea nu a ajutat niciodată.

ADVERTISEMENT

Ușor nu este și nu va fi, dar cu siguranță aceste lucruri ne vor întări, pentru că nu vom renunța. La final de week-end, vă lansez îndemnul de a fi cu toții o echipă unită. Să aveți doar soare și liniște în suflet!”, a scris Vela pe Facebook.

Recent, Avocatul Poporului i-a cerut ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, să comunice baza legală care a stat la decizia de a trimite poliţişti în civil pe teren, pentru limitarea răspândirii pandemiei.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS