News

Marcel Vela, mesaj patriotic de Paște: ”Lucrurile mărețe nu au fost niciodată ușor de realizat”. Video

19.04.2020 | 12:49
Marcel Vela mesaj patriotic de Paste Lucrurile marete nu au fost niciodata usor de realizat Video
Marcel Vela avertizează că relaxarea de după 15 mai nu este bătută în cuie. Sursa foto: Inquam/Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a transmis un mesaj patriotic cu ocazia sărbătorilor de Paște și le-a cerut românilor să fie uniți, solidari și responsabili.

Marcel Vela, mesaj patriotic de Paște

”Ne-am început acest an cu o mare provocare. Când așteptam cu toții venirea primăverii, vremurile aveau să ne pregătească ceva cu totul nou, ceva nemaitrăit de niciunul dintre noi”, și-a început Marcel Vela mesajil de Paște.

ADVERTISEMENT

Ministrul a vorbit apoi în mesajul video postat pe Facebook despre conștientizarea pericolului provocat de coronavirus și adaptarea la noile condiții, dar întoarcerea spre valorile importante.

Sfânta Sărbătoare a Paștelui să ne ofere tuturor puterea și energia binelui pentru a depăși acest moment care pune la grea încercare întreaga omenire. Vă transmit gândurile mele din suflet și vă doresc momente de liniște și armonie!Paște binecuvântat tuturor!

Posted by Ion Marcel Vela on Saturday, April 18, 2020

”Ne-am dat seama că doar respectând anumite reguli, care nu sunt ușoare, respectăm viața noastră și pe a celor dragi nouă. Pentru acest lucru vreau să vă mulțumesc. Da, acest paște este diferit”, a declarat Vela.

ADVERTISEMENT

”Ne vom uni în rugăciune pentru zilele care ne lipsesc atât de mult”

”Este un altfel de moment, care reușește poate ceea ce nu au reușit celelalte. Să realizăm că trebuie să fim uniți, că trebuie să fim solidari. Că trebuie să fim responsabili și că trebuie să fim patrioți”, a continuat ministrul de Interne.

Marcel Vela a precizat că în acest an ne vom uni în rugăciune ca să cerem sănătate și revenirea la zilele liniștite care ne lipsesc atât de mult. El a ținut să le mulțumească cetățenilor pentru efortul depus.

ADVERTISEMENT

”Nu a fost și nu este ușor, dar lucrurile mărețe nu au fost niciodată ușor de realizat. Vă doresc tuturor un Paște binecuvântat și multă, multă sănătate. Hristos a înviat!”, a îmcheiat ministrul.

PF Daniel, patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a transmis un mesaj din suflet în noaptea de Înviere, cu ocazia sărbătorilor de Paște. El s-a rugat Mântuitorului Iisus Hristos să dăruiască sănătate celor bolnavi, răbdare şi pricepere tuturor medicilor şi întregului personal medical, să dăruiască consolare celor îndoliaţi şi odihnă sufletelor celor decedaţi.

ADVERTISEMENT

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a avut un mesaj emoționant de Paște în care le-a transmis românilor că noaptea Învierii a fost una ciudată și a precizat că nu știe cum va fi lumea de aici înainte după dezastrul provocat de coronavirus.

ADVERTISEMENT