News

Marcel Vela mulțumește pentru modul în care populația a respectat de Paști cererile autorităților: ”Rugămințile noastre au fost aplicate exemplar”

20.04.2020 | 14:13
Marcel Vela multumeste pentru modul in care populatia a respectat de Pasti cererile autoritatilor Rugamintile noastre au fost aplicate exemplar
Cum se vor organiza nunțile și câți invitați pot avea ele după 15 mai. Marcel Vela: ”Va fi o analiză absolut științifică”. Sursa: INQUAM Photos/ Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a mulțumit, printr-un mesaj pe Facebook, populației care s-a conformat indicațiilor autorităților privind celebrarea Paștelui.

Vela: ”Urări menite să mă încurajeze, să ofere forță și energie pentru acțiunile viitoare”

Rugămințile noastre au fost aplicate într-un mod exemplar cum poate nu s-au așteptat cei care își doreau să speculeze negativ acest moment. Dovada dumneavoastră de respect și patriotism pentru toată munca noastră din spatele acestor zile a fost cu adevărat impresionantă și vă spun din suflet MULȚUMESC!”, a scris Marcel Vela pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Ministrul le-a mulțumit și celor care i-au transmis mesaje de încurajare în această perioadă.

”Mesajele și urările dumneavoastră au venit ca cel mai frumos moment al acestui Paște atât de diferit. Am simțit că au fost urări menite să mă încurajeze, să ofere forță și energie pentru acțiunile viitoare (…) Nimic nu poate avea rezultat fără unitate, împreună am fost și suntem o mare echipă care luptă pentru același scop, iar dumneavoastră ați înteles acest mesaj întru totul. Aceste zile îmi oferă sentimentul de împlinire a misiunii față de cetățeni și față de România”, a afirmat ministrul de Interne.

El a mai anunțat că va lansa o acțiune prin care să le permită cetățenilor să fie într-un contact permanent cu el în perioada epidemiei.

ADVERTISEMENT

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a transmis și duminică un mesaj cu ocazia sărbătorilor de Paște și le-a cerut românilor să fie uniți, solidari și responsabili.

Ne-am început acest an cu o mare provocare. Când așteptam cu toții venirea primăverii, vremurile aveau să ne pregătească ceva cu totul nou, ceva nemaitrăit de niciunul dintre noi”, și-a început Marcel Vela mesajil de Paște.

ADVERTISEMENT

Ministrul a vorbit apoi în mesajul video postat pe Facebook despre conștientizarea pericolului provocat de coronavirus și adaptarea la noile condiții, dar întoarcerea spre valorile importante.

Ne-am dat seama că doar respectând anumite reguli, care nu sunt ușoare, respectăm viața noastră și pe a celor dragi nouă. Pentru acest lucru vreau să vă mulțumesc. Da, acest paște este diferit”, a declarat Vela.

ADVERTISEMENT