Life

Marcela Fota i-a dedicat o melodie iubitului de 23 de ani. Cum a fost surprinsă cântăreața

Marcela Fota i-a dedicat o melodie iubitului ei de doar 23 de ani. Iată cum a fost surprinsă interpreta de muzică populară.
24.10.2022 | 07:59
Marcela Fota ia dedicat o melodie iubitului de 23 de ani Cum a fost surprinsa cantareata
Marcela Fota i-a dedicat o melodie noului iubit. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Marcela Fota (45 de ani) a dat de înțeles că i-a compus o melodie iubitului ei de 23 de ani. Artista a fost surprinsă fredonând versurile unei piese lansate acum câteva luni.

Marcela Fota, melodie pentru iubitul de doar 23 de ani

Interpreta de muzică populară a trecut print-o perioadă grea în urmă cu doi ani, după ce soțul ei s-a stins din viață. Cântăreața s-a descurcat singură cu creșterea fiului lor, în vârstă de 13 ani, însă acum și-a găsit din nou fericirea.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva luni, Marcela Fota a început o relație cu un tânăr de doar 23 de ani. Se pare că lucrurile merg bine între ei, dat fiind faptul că artista i-a compus o melodie partenerului ei.

Recent, Marcela Fota a fost surprinsă în mediul online, în toiul nopții, în timp de fredona o melodie lansată în urmă cu aproximativ cinci luni, adică de când a început relația cu actualul iubit.

ADVERTISEMENT

Versurile melodiei sunt compuse exclusiv de Marcela Fota și surprind perfect perioada fericită în plan sentimental a solistei.

Este vorba despre piesa “Bate inima în mine”, o melodie de dragoste prin care artista a vrut să trimită la faptul că iubește din nou.

ADVERTISEMENT

“Mi-ai adus în viață fericirea/ Și mi-ai pus în inimă iubirea/ Mi-ai adus din nou zâmbet pe față/ Și cea mai mare poftă de viață.

Bate inima în mine și e fericită lângă tine/ Tu îmi faci dulci nopțile și frumoase zilele/ Cu tine vreau să-mi împart viața/Iubirea vieții mele, tu ești tot ce inima îmi cere.”, sunt câteva dintre versurile melodiei, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Marcela Fota, criticată după ce și-a refăcut viața

Deși acum este fericită în brațele iubitului ei tinerel, Marcela Fota nu a scăpat de critici. Artista a fost aspru criticată după ce s-a aflat că și-a refăcut viața la doi ani de când soțul ei s-a stins în urma unui infarct.

Daniela Ploia, colega ei de breaslă, a transmis un mesaj dur în legătură cu relația Marcelei Fota. Aceasta a precizat că artista făcea “drame” în 2020, după pierderea soțului, iar acum deja are pe altcineva.

“Tu te duci, eu mă mărit. Și ce drame mai făcea.”, a fost mesajul respectiv, conform Antena Stars.

Marcela Fota a reacționat după acest comentariu. Vedeta a transmis că nu o interesează părerea Danielei Ploia sau a altor persoane în legătură cu viața ei. Artista a spus atunci că este responsabilă pentru fericirea ei și a fiului său.

ADVERTISEMENT