Life

Marcela Fota, imaginea care a devastat internetul. S-a pozat în costum de baie și i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Imaginea cu care Marcela Fota a devastat internetul. Aflată în vacanță, interpreta de muzică populară s-a fotografiat în costum de baie.
17.04.2023 | 19:18
Marcela Fota imaginea care a devastat internetul Sa pozat in costum de baie si ia lasat pe toti cu gura cascata
Marcela Fota s-a pozat în costum de baie în vacanță. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Marcela Fota s-a fotografiat în costum de baie, iar imaginea i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Artista a fost plecată într-o vacanță de Paște și a postat mai multe fotografii pe rețelele sociale.

Marcela Fota, imaginea în costum de baie care i-a lăsat cu gura căscată pe fani. Cum a apărut cântăreața

De Paște, interpreta de muzică populară a petrecut departe de casă, în Oman, dar nu alături de partenerul ei, ci de persoanele cele mai dragi din viața ei. Vedeta a postat câteva imagini de pe plajă, printre care și unele în costum de baie.

ADVERTISEMENT

Marcela Fota și-a petrecut Paștele alături de fiul ei, David, dar și împreună cu sora ei, Mariana Ionescu Căpitănescu și fiica sa. În urmă cu câteva ore, artista a postat o imagine în care apare alături de fiul ei, cu un peisaj de vis pe fundal.

De asemenea, solista a mai postat și o imagine cu cei doi de noaptea trecută. “Noaptea noastră. Soarele meu”, a scris Marcela Fota în dreptul fotografiilor cu fiul ei, postate pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Cântăreața profită din plin de momentele petrecute cu fiul ei, care are 13 ani. Artista știe că, la un moment dat, băiatul nu va mai sta atât de mult în compania ei, ci alături de prietenii lui.

Marcela Fota și fiul ei
Marcela Fota și fiul ei, David, în vacanță. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

În a doua zi de Paște, vacanța Marcelei Fota și a familiei sale s-a terminat. Mariana Ionescu Căpitănescu a postat o imagine de la aeroport, astfel că cele două artiste și copiii lor se întorc în România.

ADVERTISEMENT

Cât ar fi costat vacanța Marcelei Fota

Marcela Fota adoră vacanțele și nu se uită la bani atunci când alege următoarea destinație. Interpreta s-a bucurat de distracție și de vreme bună în Orientul Mijlociu, iar locul de cazare nu este unul cu prețuri tocmai accesibile.

La hotelul unde ea și familia ei s-au cazat, au avut și piscină privată, precum și multe alte facilități. Marcela Fota ar fi ales o cazare în valoare de 1.100 euro, conform wowbiz.ro. Apartamentele de lux sau premium sunt și mai costisitoare, ajungând chiar la 3.500 de euro.

ADVERTISEMENT

Acum câteva săptămâni, cântăreața de muzică populară și fiul ei au petrecut câteva zile la Paris. Nu doar artistei îi plac foarte multe vacanțele, ci și lui David, după cum declarat ea la un moment dat.

ADVERTISEMENT
Tags: