Life

Marcela Fota, impresionată de iubitul mai tânăr cu 23 de ani. Ce a primit artista de la partener

Marcela Fota, mai fericită ca oricând de când iubește din nou, după ce a rămas văduvă. Cum o tratează iubitul mai tânăr cu 23 de ani.
14.11.2022 | 23:43
Marcela Fota impresionata de iubitul mai tanar cu 23 de ani Ce a primit artista de la partener
Marcela Fota, mai fericită ca oricând. Cum o tratează iubitul mai tânăr cu 23 de ani. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară a fost impresionată de iubitul mai tânăr cu 23 de ani. Ce a primit artista de la partenerul de viață, pe numele său Alex Tudose, care se ocupă de afacerea familiei sale din orașul Craiova.

Marcela Fota, mai fericită ca oricând. Cum o tratează iubitul mai tânăr cu 23 de ani

Marcela Fota și-a refăcut viața amoroasă cu un afacerist mai mic ca vârstă, bărbatul știind cum să o impresioneze. Interpreta de muzică populară este tratată regește de partenerul de viață, care o face fericită de câteva luni bune.

ADVERTISEMENT

Recent, tânărul i-a oferit un buchet imens de trandafiri de culoare roșie, cu care vedeta s-a fotografiat imediat. Fotografia a fost imortalizată în mașină, în timp ce artista radiază și miroase florile delicate și parfumate.

Gestul partenerului de viață nu a fost trecut cu vederea de cântăreață. Artista în vârstă de 45 de ani i-a mulțumit cu un tag și o inimioară roșie.

ADVERTISEMENT

În poză se observă și o bijuterie specială pe degetul inelar al Marcelei Fota, care este foarte discretă cu viața amoroasă. Interpreta nu dorește să ofere prea multe detalii despre relația de dragoste care o împlinește.

Marcela Fota
Marcela Fota, impresionată de iubitul mai tânăr. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Marcela Fota, detalii despre viața personală

„Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață și atunci am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar nu înseamnă totul.

ADVERTISEMENT

Sănătatea mea mintală este foarte importantă pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere. Sunt într-o relație. 

Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu”, a spus Marcela Fota într-o emisiune de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Renumita cântăreață de muzică populară și-a asumat pe deplin relația cu Alex Tudose, în ciuda numeroaselor critici pe care le-a primit din cauza diferenței de vârstă. Cu toate acestea vedeta ține capul sus și merge mai departe.

ADVERTISEMENT