Life

Marcela Fota își dorește un copil cu actualul iubit. Cum a reacționat fiul ei atunci când a aflat: “El nu înțelege”

Marcela Fota ar vrea să aibă un copil cu actualul iubit. Cântăreața mai are un fiu și a povestit cum a reacționat acesta atunci când a aflat.
13.12.2022 | 19:49
Marcela Fota isi doreste un copil cu actualul iubit Cum a reactionat fiul ei atunci cand a aflat El nu intelege
Marcela Fota mai vrea un copil. Ce spune fiul ei, David. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marcela Fota (45 de ani) ar vrea să aibă un copil cu actualul iubit, care este cu 22 de ani mai tânăr decât ea. Artista a dezvăluit ce părere are fiul ei, David, despre acest lucru.

Marcela Fota vrea un copil cu iubitul ei

Interpreta de muzică populară a trecut printr-o perioadă grea acum doi ani, după ce soțul ei s-a stins din viață. Anul acesta, artista și-a refăcut viața și are o relație cu un tânăr de 23 de ani.

ADVERTISEMENT

Marcela Fota ar vrea să devină mamă pentru a doua oară. Cântăreței i-ar plăcea să aibă o fiică.

Artista provine dintr-o familie numeroasă și ar fi foarte fericită să aibă doi copii, dacă se va întâmpla acest lucru.

ADVERTISEMENT

“Mi-aş fi dorit să am măcar doi copii. Ţinând cont de faptul că eu provin dintr-o familie foarte numeroasă, mi-ar fi plăcut.

Însă aşa a fost să fie, să am doar un copilaş, care este minunea mea. Şi a fost, aşa… am spus-o exact în acest mod.

ADVERTISEMENT

Mi-ar fi plăcut să am mai mulţi copii. Ştii cum e? Se spune că nu trebuie să ne facem noi planuri, pentru că Dumnezeu le are pe ale lui. Aşa că… ce o vrea Dumnezeu! Dar, nu.

Nu este vreun plan sau vreun proiect, pe care să mi-l fi propus şi să zic: ‘Domne’, trebuie să se întâmple acest lucru!’

ADVERTISEMENT

Îmi place să dăruiesc iubire şi cred că aş fi avut pe deplin pentru doi copii sau trei.”, a declarat Marcela Fota la Antena Stars.

Cum a reacționat fiul artistei după ce aceasta i-a spus că mai vrea un copil

Din căsnicia cu soțul decedat, artista are un fiu, David, în vârstă de 13 ani. Marcela Fota a vorbit cu el despre posibilitatea de a mai avea un frățior sau o surioară, însă băiatul nu a fost prea încântat.

Deși a încercat să-i explice că apariția unui al doilea copil nu ar schimba cu nimic iubirea pe care o are pentru el, David consideră că este suficient pentru mama lui.

“David spune că este suficient pentru mine! Ca orice copil, e puţin egoist, ştii? Nu cred că ar accepta să împartă dragostea pe care i-o dăruiesc lui, el nu înţelege.

Am încercat să îi explic că dacă ar fi fost ca mami să fi avut alt copil, nu ar fi schimbat cu absolut nimic iubirea pe care o am pentru el.

Dar, momentan, suntem încă la modul acela de răsfăţ şi îmi spune clar că: ‘Marci, cred că sunt suficient eu pentru tine’. Dumnezeu de aceea zice: ‘M-a dat doar pe mine, pentru că este suficient!’”, a mai spus solista.

Inițial, Marcela Fota nu a recunoscut că are o relație. Vedeta primea flori și ieșea cu un tânăr în oraș, dar spunea că sunt doar prieteni. Ulterior, artista și-a asumat relația și acum este foarte fericită alături de partener.

ADVERTISEMENT
Tags: