Life

În ziua în care ar fi aniversat trei ani de la nuntă, Marcela Fota a organizat parastasul soțului său. „Încerc să accept”

În loc de petrecere, pe 2 februarie, Marcela Fota i-a organizat parastasul bărbatului iubit. Artista nu poate trece nici acum peste pierderea soțului său.
04.02.2022 | 13:46
In ziua in care ar fi aniversat trei ani de la nunta Marcela Fota a organizat parastasul sotului sau Incerc sa accept
Marcela Fota a organizat parastasul soțului său, în ziua în care împlineau 3 ani de la căsătorie. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Perioada aceasta este una foarte grea pentru Marcela Fota. La sfârșitul anului 2020, soțul interpretei, alături de care aceasta și-a petrecut ultimii 15 ani din viață, a decedat.

Marcel Fota a murit la vârsta de 47 de ani, în urma unui infarct. Interpreta de muzică populară nu poate accepta nici acum ceea ce s-a întâmplat. Pe 2 februarie, Marcela Fota a organizat parastasul soțului său și a făcut dezvăluiri emoționante.

ADVERTISEMENT

Marcela Fota, în lacrimi la parastasul soțului său

Marcela Fota și soțul său au trăit o frumoasă poveste de dragoste, în urma căruia au și un băiețel, pe David, în vârstă de 13 ani. Cei doi au fost de nedespărțit până în momentul în care bărbatul s-a stins din viață, brusc, la doar 47 de ani, în urma unui infarct miocardic.

Pe 2 februarie, zi în care, în mod normal, artista sărbătoarea atât aniversarea de nuntă a părinților săi, cât și ziua în care ea a pășit în fața altarului, Marcela Fota a organizat parastasul soțului său.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a recunoscut că încă nu poate accepta gândul că bărbatul pe care l-a iubit nespus nu mai este, fizic, lângă ea, dar spune că încearcă să fie puternică pentru copilul lor.

„Este o zi destul de încărcată emoțional pentru mine, dar vreau să cred că sunt destul de ancorată la viața mea de acum. Încerc să îmi accept situația.

ADVERTISEMENT

Atât timp cât văd că David este bine și el a putut înțelege situația cu care ne confruntăm, trebuie să pot și eu.”, a declarat Marcela Fota, citată de SpyNews.ro.

Marcela Fota a păstrat camera soțului său neschimbată

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, Marcela Fota dezvăluia faptul că nu a schimbat nimic în camera în care soțul său a locuit, păstrând intactă amintirea acestuia în căminul lor. 

ADVERTISEMENT

Artista și Marcel Fota dormeau în camere separate, deoarece David își dorea să-și petreacă noaptea alături de mama lui. Cântăreața nu a schimbat nimic din dormitorul bărbatului și spune că acela este colțul din casă în care își găsește liniștea.

„Aici intru și îmi iau energia, pentru că mirosul lui a rămas încă aici. Am refuzat să duc la spălătorie anumite haine pe care le-a purtat atunci, pentru că…încă îi simt mirosul, după un an de zile.

Când am nevoie de liniște, când am nevoie să fiu cu mine, aici vin. Totul este exact așa cum a fost în dimineața în care a plecat de acasă.”, a mărturisit Marcela Fota.

ADVERTISEMENT
Tags: