Life

Marcela Fota, mai fericită ca oricând. Cum s-a fotografiat cu noul ei iubit de doar 23 de ani

Marcela Fota este mai fericită ca oricând. Cântăreața pare că a trecut peste pierderea soțului ei, drept dovadă, ultima imagine postată alături de noul ei iubit.
16.10.2022 | 12:25
Marcela Fota mai fericita ca oricand Cum sa fotografiat cu noul ei iubit de doar 23 de ani
Marcela Fota și-a asumat relația cu noul ei iubit de doar 23 de ani. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marcela Fota a trecut prin momente dificile. Celebra cântăreață de muzică populară și-a pierdut soțul în urmă cu doi ani de zile. Bărbatul a murit subit, iar vedeta a fost nevoită să se ocupe singură de creșterea copilului ei, care are doar 13 ani.

Marcela Fota, prima imagine cu noul ei iubit

Timpul a trecut, iar Marcela Fota a încercat să își reia viața. Drept dovadă, în urmă cu câteva luni de zile, vedeta și-a făcut și un iubit, care însă, are doar 23 de ani.

ADVERTISEMENT

Mulți fani au criticat-o pentru faptul că și-a asumat relația, în timp ce alții au apreciat-o pentru că în ciuda tuturor celor întâmplate, a reușit în final să fie fericită.

Marcela Fota nu ține însă cont de gura lumii, drept dovadă, aceasta s-a fotografiat cu noul ei iubit, iar imaginea spune totul. Alex, iubitul Marcelei Fota, a publicat fotografia pe contul său personal de Instagram și evident, a etichetat-o și pe artistă.

ADVERTISEMENT
Marcela Fota și noul ei iubit, Alex, de 23 de ani. Sursă foto: Instagram
Marcela Fota și noul ei iubit, Alex, de 23 de ani. Sursă foto: Instagram

 

Cei doi sunt împreună de câteva luni de zile, iar Marcela Fota și-a asumat relația din primul moment, fără a ține cont de părerea celor din juri, punându-și astfel fericirea pe primul loc.

Marcela Fota și-a asumat relația cu noul ei iubit

La un moment dat, artista povestea într-un interviu că pierderea soțului ei a fost o lecție importantă pe care nu o va uita niciodată. De asemenea, ea mai spunea că cele mai importante lucruri sunt doar fericirea ei și a băiatului ei în vârstă de 13 ani.

ADVERTISEMENT

“Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață și atunci am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere.

Sunt într-o relație. Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu”, povestea Marcela Fota, în urmă cu ceva timp,  în cadrul unei emisiuni TV.

ADVERTISEMENT