Life

Marcela Fota, părere sinceră despre Mirela Vaida. Cum se înțeleg cele două

Marcela Fota și-a exprimat o părere sinceră despre Mirela Vaida. Cât de bine se înțeleg cele două cântărețe de muzică populară.
22.03.2023 | 12:54
Marcela Fota parere sincera despre Mirela Vaida Cum se inteleg cele doua
Ce relație de prietenie au Marcela Fota și Mirela Vaida. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marcela Fota și-a surprins de curând fanii cu niște imagini de colecție. Cântăreața de muzică populară, în vârstă de 45 de ani, s-a afișat la un eveniment alături de mai mulți colegi de breaslă, printre care și Mirela Vaida. Cum se înțeleg artistele?

Cum se înțeleg Marcela Fota și Mirela Vaida

Marcela Fota a luat parte la filmări pentru sărbătorile pascale, în platoul unei televiziuni, și nu a ezitat să se fotografieze cu cei prezenți. Într-una dintre imagini apare îmbrățișată cu Mirela Vaida, colegă de breaslă și prezentatoare a emisiunii ”Acces Direct”.

ADVERTISEMENT

Cele două soliste zâmbesc în fotografie, postată pe un Instastory, semn că au o relație de prietenie onestă. Pentru a-și exprima admirația față de buna sa amică, Marcela Fota a scris și câteva cuvinte în care face referire la aspectul fizic al prezentatoarei: ”Cu frumoasa Mirela Vaida”.

Marcela Fota si Mirela Vaida
Marcela Fota si Mirela Vaida, la filmări pentru Paști. Sursa foto: Instastory

 

Marcela Fota și Mirela Vaida sunt unele dintre cele mai renumite interprete de folclor. Diferența dintre ele este că Mirela Vaida și-a făcut mai din timp cunoscută vocea românilor și, pe lângă muzică, moderează și o emisiune de televiziune, cu audiență.

ADVERTISEMENT

Marcela Fota, chiar dacă se afla de ani buni în lumea folclorului, a reușit să aibă o notorietate mai mare după ce în 2020 i-a murit soțul, la vârsta de 47 de ani. Cazul a fost intens mediatizat, deoarece bărbatul a făcut infarct în timp ce stătea la coadă, la Serviciul de Taxe și Impozite.

Mulți au început apoi să o compătimească pe solistă, fiindcă a rămas văduvă și trebuie să își crească de una singură fiul rezultat din căsnicia cu soțul decedat. La doi după pierderea lui, Marcela Fota nu a mai fost compătimită, ci aspru criticată.

ADVERTISEMENT

Marcela Fota, cuplată cu un tânăr cu 20 și ceva de ani mai mic după moartea soțului

Marcela Fota s-a cuplat în 2022 cu un tânăr de doar 23 de ani, fanii și colegii de breaslă neînțelegând-o de ce nu și-a ales un alt partener. FANATIK a aflat în exclusivitate că actualul iubit al solistei este originar din Craiova, se numește Alex T și provine dintr-o familie bogată.

Alex T are părinți milionari în Craiova, cu afaceri, iar la una dintre firmele lor el deține funcția de manager. Până în prezent, acesta nu a ieșit în spațiul public să justifice de ce are o poveste de dragoste cu o femeie mult mai mare de vârstă. În schimb, Marcela Fota ne-a declarat:

ADVERTISEMENT

”Nu sunt deloc interesată să vorbesc despre acest subiect. Nu am spus și nu spun decât că sunt într-o relație. Ceea ce este foarte normal, sunt femeie la 45 de ani, mai mult nu vreau să discut despre acest subiect”, ne-a spus, în exclusivitate, cântăreața de muzică populară”, a precizat Marcel Fota în exclusivitate pentru FANATIK

ADVERTISEMENT