Life

Marcela Fota, postare neașteptată pentru iubitul de 23 de ani? Au apărut primele neînțelegeri

Marcela Fota a distribuit un mesaj cu subînțeles legat de iubitul de 23 de ani, un tânăr afacerist din Craiova. Ce a declarat artista.
07.10.2022 | 19:30
Marcela Fota postare neasteptata pentru iubitul de 23 de ani Au aparut primele neintelegeri
Marcela Fota, mesaj cu subînțeles legat de iubitul de 23 de ani. Au apărut primele dispute? Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară i-a luat pe toți prin surprindere cu o postare neașteptată care ar fi dedicată partenerului de viață în vârstă de 23 de ani. Din mesaje reiese că au apărut primele neînțelegeri în cuplu.

Marcela Fota, mesaj cu subînțeles legat de iubitul de 23 de ani. Au apărut primele dispute?

Marcela Fota spunea în urmă cu numai câteva luni că este în culmea fericirii de când și-a găsit sufletul pereche. Vedeta vorbește acum despre bucuria, dar și nefericirea de care are parte alături de iubitul de 23 de ani.

ADVERTISEMENT

Alex T, așa cum se numește tânărul afacerist din Craiova, și artista ar fi întâmpinat obstacole în legătura amoroasă. Totodată, blondina a mai subliniat că nu este genul de persoană care să forțeze nota legat de iubire.

„Se spune că extremele se atrag, dar se și resping. Important este să ai capacitatea de a accepta atunci când extrema în care te-ai dus de la început te respinge. Fericirea este ca iubirea, nu se forțează, nu se cerșește și nici nu se vânează.

ADVERTISEMENT

Fericirea se simte, se trăiește, vine de la sine și nu se planifică. Problema este atunci când apare dificultatea de a accepta că nu este locul potrivit în care să rămâi, persoana potrivită lângă care să rămâi sau momentul potrivit.

Blocajele apar atunci când înțelegi, știi, conștientizezi, însă rămâi pentru că îți este greu să accepți că este indicat să pleci și sa te detasezi.

ADVERTISEMENT

Cel mai inteligent lucru pe care un om îl poate face este să plece la timp din orice loc, de lângă orice persoană sau lucru care nu îl face sau nu îl mai face să se simtă fericit(ă)”, a scris Marcela Fota pe social media, conform wowbiz.ro.

Marcela Fota, văduvă după o relație de 14 ani

Marcela Fota a rămas văduvă după o relație de 14 ani, la foarte puțină vreme după ce se căsătorise cu bărbatul cu care are un fiu. Băiatul are în prezent 13 ani și este mândria și bucuria interpretei de muzică populară.

ADVERTISEMENT

Artista nu credea că-și va reveni după moartea fostului soț, care a plecat dintre noi în mod subit, însă iată că Soarele a răsărit pe strada ei și acum iubește din nou. Solista este foarte discretă în privința partenerului de viață.

ADVERTISEMENT