Life

Marcela Fota, regretul care-i macină sufletul când se gândește la sărbătorile copilăriei! ”David mi-ar fi plăcut să cunoască sentimentul de frate”

Frumoasa Marcela Fota a avut parte de o copilărie de poveste, chiar dacă nu a avut parte de lux și de cadouri de mii de euro de la Moș!
26.12.2022 | 10:19
Marcela Fota regretul carei macina sufletul cand se gandeste la sarbatorile copilariei David miar fi placut sa cunoasca sentimentul de frate
Marcela Fota, regretul care-i macină sufletul când se gândește la sărbătorile copilăriei! Sursa foto: instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Marcela Fota își aduce aminte de fiecare dată cu mare plăcere de anii copilăriei și de ritualul pe care obișnuia să îl facă cu frații în fiecare an, în prag de sărbători. Un singur regret îi macină sufletul frumoasei interprete de muzică populară, acela să fiul ei nu cunoaște sentimentul de frate sau de soră.

Marcela Fota regretă că fiul ei nu simte bucuria sărbătorilor alături de un frate sau o soră

Sora Marianei Ionescu Căpitănescu, după o perioadă dificilă, când în 2020 l-a pierdut pe tatăl unicului ei fiu, s-a ridicat precum Pasărea Phoenix și, la ora actuală, este una dintre cele mai apreciate și ascultate interprete de muzică populară.

ADVERTISEMENT

Împlinită atât pe plan profesional, cât și personal, Marcela Fota rememorează cu mare plăcere anii copilărie în sânul familie, când era doar o mogâldeață.

Deși nu erau avuți, ei aveau o mare bogăție, familia și căldura căminului unde s-au născut. Și de atunci, părinții lor, an de an, au ținut să respecte cu sfințenie o tradiție, aceea ca toți frații să se reîntâlnească de sărbători în casa copilărie.

ADVERTISEMENT

Erau și sărbătorile de iarnă și Paștele extraordinar de așteptate, de ce, pentru că mama noastră a vrut să ținem postul de Paște, iar de Crăciun ne strângeam cu toții și trebuia să asistăm la tăiatul porcului, apoi toată familia contribuia la pregătirea produselor din porc. Era foarte frumos”, a povestit Marcela Fota într-un interviu acordat celor de la WOWbiz.ro.

”Mi-ar fi plăcut să cunoască sentimentul de frate”

Vădit emoționată interpreta de muzică populară mărturisește că are un mic regret care-i macină sufletul atunci când vine vorba de fiul ei, acela că, din păcate, momentan nu cunoaște sentimentul de frate.

ADVERTISEMENT

La capitolul cadouri de Moș, Marcela Fota spune că primeau doar dulciuri și fructe, care erau chiar mult așteptate, nici de cum haine de brand ca în ziua de astăzi.

De asta spun că David mi-ar fi plăcut să cunoască sentimentul de frate, pentru că întâlnirile, momentele, trăirile noastre nu le voi uita niciodată și conștientizez că aparțin undeva. Indiferent de ce se întâmplă pe pământ, sângele tău mereu îți va fi alături, îți va lua apărarea și îți va spune o vorbă frumoasă, încât să fii cu moralul ridicat la tot ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Când eram mici, de la Moșul, primeam dulciuri, mai puțin altfel de cadouri, însă dulciurile și fructele era darurile pe care abia le așteptam și Moș Crăciun ni le aducea. Nu era ca acum, băiatul meu știe toate brandurile și fiecare produs de la brandul pe care și-l dorește”, a mai completat vedeta.

Tradiția Marcelei Fota alături de fiul ei, David

Rămasă doar cu fiul ei după pierderea soțului, Marcela Fota a păstrat un ritual pe care îl face an de an cu fiul ei, David, acela de a pune colinde și de a împodobi casa și bradul împreună.

Mereu ține cont de rugămințile unicului ei copil, și, caută mereu timp și să-i gătească de Crăciun.

Împodobirea casei pentru mine este un moment unic, iar David are dorința de a face bradul și să împodobim casa împreună, lucru care mă bucură foarte mult. Cred că ăsta este cel mai frumos sentiment.

De fiecare dată când împodobim casa și bradul, punem colinde pe televizor și îmi spune că trebuie să gătim ceva în stil de sărbătoare, eu chiar îmi fierb un vinișor, el își ia un suc, desfacem portocale. Este cel mai frumos moment al nostru, de aceea eu la începutul lunii decembrie, chiar imediat după Sfântul Nicolae, mă apuc de împodobit casa”, a mai zis Marcela Fota pentru sursa mai sus citată.

ADVERTISEMENT