Life

Marcela Fota și Mariana Căpitănescu, terorizate de un fan: „Suntem într-un real pericol”

Mariana Căpitănescu și Marcela Fota trăiesc un adevărat coșmar de câteva luni. Un fan înfocat le terorizează cu apeluri și mesaje în care le jignește și le amenință.
06.07.2022 | 16:52
Marcela Fota si Mariana Capitanescu terorizate de un fan Suntem intrun real pericol
Marcela Fota și Mariana Căpitănescu, terorizate de un fan. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mariana Ionescu Căpitănescu și sora acesteia, Marcela Fota, se confruntă cu o adevărată problema. De mai bine de o lună, un fan le terorizează cu mesaje și apeluri. Au cerut ajutorul autorităților, dar fără rezultat. Cele două artiste se tem pentru siguranța lor.

Mariana Ionescu Căpitenescu și Marcela Fota, terorizate de un fan. Prin ce sunt nevoite să treacă

Mariana Ionescu Căpitănescu s-a văzut nevoită să apeleze la televiziune, în încercarea de a ieși dintr-o situație îngrijorătoare. În emisiunea moderată de Cătălin Măruță, artista a mărturisit că ea și Marcela Fota sunt terorizate de un fan.

ADVERTISEMENT

Bărbatul susține că vrea să se întâlnească și să vorbească cu Marcela Fota și, după ce a văzut că aceasta nu-i răspunde, a început să o caute pe sora ei.

De câteva luni, admiratorul insistent le sună și le trimite în continuu mesaje. Cu toate că i-au blocat numărul, acesta își cumpără constant noi cartele.

ADVERTISEMENT

Mariana Ionescu Căpitănescu a dezvăluit că a încercat să-l convingă în fel și chip să înceteze. I-au răspuns prieteni, avocata și chiar soțul, dar nu au ajuns la o concluzie. Marcela Fota se teme cu atât mai mult pentru siguranța sa, cu cât de mai bine de un an, de la decesul bărbatului iubit, locuiește doar cu fiul său.

Poliția nu le-a oferit o soluție

Mariana Ionescu Căpitănescu a mărturisit că asta îi dăunează și carierei, pentru că nu își poate folosi telefonul mobil. A ajuns în situația în care să-l închidă și, neavând manager, nu poate lua legătura nici cu oamenii interesați de o colaborare.

ADVERTISEMENT

Totodată, au apelat și la ajutorul autorităților, însă li s-a răspuns că este necesar să aducă mai multe probe, deoarece numerele de telefon și mesajele nu sunt suficiente.

„Aseară mi-a trimis cred că 80 de mesaje. Începe să o jignească pe Marcela, începe să mă jignească pe mine. E de groază. M-am sunat de 200 de ori în două ore.

ADVERTISEMENT

Poliția a zis că de ceva timp s-a abrogat legea aia prin care putea să fie localizat. Noi suntem într-un real pericol. Poliția a zis că trebuie să le aducem mai multe probe. Acest individ nu se sperie, i-am zis că mă duc la Poliție, a zis că mai are un dosar”, a declarat cântăreața de muzică populară.

 

ADVERTISEMENT
Tags: