Life

Marcela Fota, tot mai deranjată de criticile față de iubitul său cu 22 de ani mai tânăr: ”E din lipsă de ocupație”

Marcel Fota răspunde din nou criticilor relației sale cu bărbatul cu 22 de ani mai mic. Ce a transmis solista, al cărei soț a murit în 2020.
12.11.2022 | 14:05
Marcela Fota tot mai deranjata de criticile fata de iubitul sau cu 22 de ani mai tanar E din lipsa de ocupatie
Cine este tânărul cu care se iubește Marcela Fota. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Marcel Fota (45 ani) nu scapă de valul de critici cu privire la relația sa cu un tânăr cu 22 de ani mai mic. Artista de muzică populară a ținut să vină cu noi clarificări.

Marcela Fota, o nouă reacție cu privire la relația sa cu un tânăr de 23 de ani

Marcela Fota a declarat că sunt multe lucruri neadevărate în legătură cu povestea ei de dragoste tumultoasă. Dincolo de reproșuri, ea precizează că pune preț pe sănătatea sa mintală și stabilitatea fiului ei.

ADVERTISEMENT

Cântăreață de muzică populară a mai explicat că se consideră o femeie puternică și că în momentul de față se simte bine cum este. Totodată, nu înțelege de ce mulți o judecă, iar ea trebuie să se justifice.

Solista consideră că oamenii care o critică au ”o lipsă de ocupație”.

” (…) Este o poveste care este pentru mine si consider ca atata timp cat eu, noaptea, cand merg acasa, pun capul linistita pe perna si faptele mele nu afecteaza absolut pe nimeni, nu vad de ce ar trebui sa dau explicatii cuiva.

ADVERTISEMENT

Asa cum am spus, ceea ce s-a intamplat in viata mea, si au fost multe lovituri, pierderea fratelui, a sotului, tatal nostru, aceste lucruri m-au invatat cat de important este ca tu sa fii impacat si bine cu tine.

Explicatii nu cred ca… nu vad de ce ar trebui sa fiu judecata sau sa ma justific in fata cuiva. Am descoperit ca oamenii care fac asta cred ca e din lipsa de ocupatie.”, a spus Marcela Fota în emisiunea ”La Măruță”.

ADVERTISEMENT

De altfel, pentru că s-a spus că noua sa melodie este dedicată actualului partener, Marcela Fota a subliniat că toate piesele sale sunt despre dragoste.

Cine este iubitul Marcelei Fota. Are 23 de ani și deține o afacere bănoasă

Marcela Fota se iubește cu un tânăr în vârstă de 23 de ani, pe nume Alex T, fiul unei familii înstărite din Craiova. Alex T este managerul firmei părinților săi, la care are o cifră de afaceri de peste 82 de milioane de lei.

ADVERTISEMENT

Marcela Fota a rămas văduvă în 2020, după ce soțul i-a murit la o coadă de achitare a unor taxe și impozite. Totul s-a întâmplat în preajma Crăciunului, iar momentul a doborât-o pe interpretă, mai ales că a rămas atunci singură cu un fiu.

ADVERTISEMENT