Fotbal international

Marcelo a cerut să fie cedat la vară. Preț prohibitiv stabilit de Real Madrid

24.02.2019 | 10:57
Marcelo a cerut sa fie cedat la vara Pret prohibitiv stabilit de Real Madrid

Brazilianul Marcelo s-a săturat de tratamentul pe care i-l aplică antrenorul Santiago Solari și, conform TeleMadrid, a mers la oficialii clubului, cerând oficial să fie cedat la vară. Marcelo se află la Real Madrid de 12 ani, de la vârsta de 18 ani și a adunat o adevărată salbă de trofee în panoplie, fiind până de curând titular indiscutabil pe banda stângă a defensivei galacticilor.

Venirea argentinianului Santiago Solari a schimbat însă complet situația și brazilianul s-a trezit devenind a doua roată în angrenajul noului antrenor, o roată de rezervă pentru situațiile în care nu este trimis pe teren Reguilon, jucător crescut în pepiniera lui Real, care este foarte tânăr și poate reprezenta o soluție perfectă mulți ani de acum înainte.

Marcelo a jucat timp de 12 ani la Real Madrid

Marcelo vrea să plece, cel mai probabil după bunul său prieten, portughezul Cristiano Ronaldo, la Juventus, club despre care a tot făcut în ultimul an numai aprecieri pozitive, deși recent a declarat că mai are contract încă doi și se simte ca acasă la Madrid și el și familia lui. Au fost însă declarații de complezență, pentru că este clar că divorțul dintre brazilian și Real Madrid este iminent.

Marcelo nu poate pleca oricum. Real Madrid cere 70 de milioane euro pentru el
Marcelo nu poate pleca oricum. Real Madrid cere 70 de milioane euro pentru el

Există însă un impediment în calea realizării transferului lui Marcelo la Juventus. Și acesta ține de aspectul financiar. Deși a jucat 12 ani la acest club și a fost permanent foarte util echipei și a avut un comportament de profesionist, lui Marcelo nu i se va drumul așa, oricum, ci pe o sumă neașteptat de mare, care poate pune serios în pericol transferul și nu numai la Juventus, ci la orice club. Pentru că Real Madrid i-a fixat prețul la suma de 70 de milioane euro, o sumă exorbitantă, mai ales pentru un fundaș stânga de 30 de ani și cu greu s-ar putea găsi cineva care să facă o asemenea investiție. Este o atitudine de neînțeles a președintelui Florentino Perez, pentru că în mod normal tranzacția se poate face lejer la 40 de milioane euro.