Fotbal international

Marcelo a dezvăluit: “Cristiano mi-a spus că pleacă înainte de finala Champions League”

12.02.2019 | 10:02
Marcelo-Ronaldo a fost prietenia cea mai mare din vestiarul lui Real Madrid. Brazilianul a știut de plecarea la Juventus a lui CR7

Brazilianul Marcelo, fundașul stânga al lui Real Madrid de 12 ani, a dezvăluit pentru programul TV Esporte interativo că portughezul Cristiano Ronaldo i-a spus că va pleca înainte de finala Champions League din iunie 2018. Real Madrid a câștigat atunci pentru a 13-a oară trofeul și a treia oară consecutiv și Cristiano a avut încă o dată un aport decisiv, dar indiferent de rezultatul meciului cu Liverpool (3-1 pentru Madrid) decizia sa era luată.

“Eram în săptămâna dinaintea finalei și ne antrenam, când deodată m-am trezit că îmi spune că a luat decizia de a pleca. Pe urmă a mințit, a spus că se simte bine la Real și că totul e OK, dar trebuia să o facă, nu putea dezvălui asta public atunci. Și după finală a spus că s-a simțit minunat la Real, iar toate aceste cuvinte la trecut arătau clar că pe Cristiano nu îl mai putea întoarce nimeni din drumul lui”.

Marcelo, despre Zinedine Zidane: “Profesionist incredibil. Mi-am lăsat viața pentru el”

Marcelo se simte tot mai stingher în vestiarul Madridului. “Cristiano îmi era cel mai bun prieten. Pe urmă, chiar lângă mine stătea portarul Casilla, care nu mai e acum nici el. Nu prea mai am cu cine vorbi. În fața mea stă Bale, dar el nu vorbește nici acum decât engleza. Dacă voi afla că sunt pe lista de plecare și nu mai sunt iubit voi merge în altă parte. Nu aș putea rămâne dacă nu aș mai fi dorit.”

Marcelo are un cult pentru Zinedine Zidane, pentru care a jucat și accidentat
Marcelo are un cult pentru Zinedine Zidane, pentru care a jucat și accidentat

Relația lui Marcelo cu fostul antrenor, Zinedine Zidane, a fost una extraordinară. “Mi-am lăsat viața pentru Zidane. Nimeni nu a știut de decizia lui. A fost un adevărat șoc, cel puțin pentru mine. Este un profesionist incredibil, Am avut o relație extraordinară, am alergat, am luptat, am jucat accidentat, totul pentru el. Nu este un profesionist desăvârșit doar pentru trofeele câștigate, ci și ca relație cu jucătorii.” Cât despre posibila plecare la Juventus, după prietenul Cristiano, Marcelo admite doar că Juventus e un club mare, cu o istorie și o tradiție deosebite, dar că iubește Madridul și că timp se va simți respectat și iubit nu ar avea de ce să plece.