Fotbal international

Video. Fiul lui Marcelo, vedetă la juniorii Realului! Triplă la primul meci

Marcelo are toate motivele să fie mândru de fiul lui, Enzo Vieira. Juniorul a început să facă furori la Real Madrid chiar dacă are doar opt ani.
28.02.2018 | 21:55
Video Fiul lui Marcelo vedeta la juniorii Realului Tripla la primul meci

Fiul lui Marcelo face spectacol la una dintre grupele de juniori de la Real Madrid, unde marchează pe bandă rulantă. Chiar dacă are doar opt ani, Enzo Vieira a intrat deja în atenţia presei datorită prestaţiilor arătate în tricoul blanco.

Dacă tatăl său joacă pe postul de fundaş stânga, juniorul pare că are viitor pe poziţia de atacant. Marcelo s-a lăudat cu prestaţiile fiului pe reţelele de socializare şi a postat un filmuleţ de la unul dintre meciurile în care Enzo a fost protagonist.

Fiul lui Marcelo, debut cu o triplă

La primul său meci la piticii lui Real Madrid, Enzo Vieira a reuşit să marcheze o triplă, într-o partidă în care madrilenii i-au umilit pe cei de la Aravanca. Jurnaliştii englezi l-au lăudat pe fiul lui Marcelo şi îi preconizează un viitor strălucitor.

Marcelo este vice-căpitan la Real Madrid, unde joacă din 2007. În cele 12 sezoane în care a evoluat pentru campioana Spaniei, internaţionalul brazilian a cucerit 18 trofee, printre acestea numărându-se şi trei Ligi ale Campionilor.

 

Meu Orgulho, Meu Amor, Meu Filho, Minha Alegria. Minha fonte de inspiração!!! @enzoalvesv Que sensação gostosa ver vc crescendo! @claricealves @caio_alves12 #hattrick #Killer

A post shared by Marcelo Vieira Jr. (@marcelotwelve) on