Fotbal international

Marcelo, mesaj emoționant pentru Ronaldo! ”Nu mi-am imaginat că va veni această zi”

12.07.2018 | 13:11
Fundașul brazilian al echipei Real Madrid, Marcelo, a postat un mesaj emoționant pentru Cristiano Ronaldo, după ce portughezul a plecat la Juventus Torino

Fundașul echipei Real Madrid, Marcelo, i-a transmis un mesaj emoționant atacantului Cristiano Ronaldo, care a decis în această vară să se transfere la Juventus Torino. Internaționalul brazilian a făcut o postare pe contul de Instagram și a primit peste un milion de like-uri în două ore.

”Jur că nu mi-am imaginat că va veni această zi, însă nimic nu este veșnic. Sper că ești fericit la noul tău club. Au trecut aproape 10 ani, 10 ani de bucurii, victorii, înfrângeri și momente deosebite. Am învățat multe de la tine, dedicarea de care ai dat dovadă este unică”, a scris fundașul stânga brazilian.

Marcelo, mesaj emoționant pentru Ronaldo: ”Sunt mândru  că am jucat cu tine”

”Toate cele bune pentru familia ta frumoasă. Îmi va fi dor de discuțiile noastre înainte de meciuri. Sunt mândru că am jucat cu tine, nu pentru că ești cel mai bun jucător, ci pentru ce fel de om ești”

, a mai spus Marcelo în mesajul de despărțire de Cristiano Ronaldo.

Quem diria hein Cris!!! É mano chegou a hora de dizer até logo… Te juro q nao imaginava que esse dia chegaria! Mas nada nessa vida é pra sempre, espero q vc seja muito feliz na sua nova caminhada. Foram quase 10 anos do teu lado, 10 anos de alegria, bom futebol, vitorias, derrotas e momentos maravilhosos! Aprendi muito com vc, sua dedicação é a coisa mais bizarra q eu vi em um atleta. Tudo de bom pra vc e sua linda familia! Vou sentir saudades das nossas resenhas antes dos jogos quando vc acertava o resultados e antes das finais nos tranquilizava com tua experiência e o carinho com os mais jovens! Tenho orgulho de ter jogado contigo nao por que VOCE SEJA O MAIOR JOGADOR DA P#RR% TODA e sim pela pessoa q você é!!! quando eu parar de jogar vou sentar no bar tomar uma cerveja e vou contar vaaarias historias e mostrar todas as nossas fotos ? Ja ja tamo junto de novo ?❤️ #M12 ??

A post shared by Marcelo Vieira Jr. (@marcelotwelve) on

Cu toate acestea, cei doi fotbaliști ar putea juca din nou împreună, de această dată la Juventus Torino. Marcelo, în vârstă de 30 de ani, mai are un contract până în 2022 cu Real Madrid şi o clauză de reziliere a înţelegerii în valoare de 180 de milioane de euro. Deşi mutarea pare imposibilă, transferul s-ar putea face la cererea expresă a superstarului portughez.

Fundașul brazilian al echipei Real Madrid, Marcelo, a postat un mesaj emoționant pentru Cristiano Ronaldo, după ce portughezul a plecat la Juventus Torino
Fundașul brazilian al echipei Real Madrid, Marcelo, a postat un mesaj emoționant pentru Cristiano Ronaldo, după ce portughezul a plecat la Juventus Torino

Cristiano Ronaldo, pentru care campioana Italiei va plăti 100 de milioane de euro în două tranșe plus alte 12 milioane de euro reprezentând comisioane şi contribuţia de solidaritate prevăzută de regulamentul FIFA, va semna un contract care se va întinde pe durata a patru sezoane şi va câştiga 30 de milioane de euro pe an.

Imediat după ce și-a dat acordul pentru transferul la Juventus Torino, superstarul portughez s-a pozat în Grecia alături de președintele Andrea Agnelli și de impresarul Jorge Mendes.

Prețurile tricourilor lui Juventus Torino cu numele lui Cristiano Ronaldo și cu numărul 7 au următoarele prețuri: copil – 84,95 euro, femei – 94,95 euro, bărbați ”replică” – 104,95 euro și bărbați ”autentic” – 144,95 euro.