Fotbal international

Marcelo se transferă de la Real Madrid la Juventus! Italienii au anunţat acordul între club şi jucător! Ce salariu va avea

07.03.2019 | 20:51

Marcelo se transferă de la Real Madrid la Juventus. Fundaşul brazilian este nemulţumit de tratamentul de care are parte la formaţia de pe “Santiago Bernabeu”, unde prinde greu primul “11” de la venirea lui Santiago Solari. În cazul în care mutarea se va face, fotbalistul va pleca după 12 ani petrecuţi în tricoul blanco.

Marcelo se transferă de la Real Madrid la Juventus. Mutarea s-ar face în vară

Ziarul La Stampa a anunţat că Marcelo se va transfera de la Real Madrid la Juventus, jurnaliştii italieni anunţând că există deja un acord între fotbalistul de 30 de ani şi oficialii “Bătrânei Doamne”. În aceste condiţii, mutarea ar urma să se facă în vară, iar fundaşul brazilian ar urma să aibă un salariu de 12 milioane de euro pe an, unul dintre cele mai mari din lotul echipei antrenate de Massimiliano Allegri.

Marcelo nu a jucat niciun minut în ultimele trei meciuri ale lui Real Madrid şi a avut deja o discuţie cu Jose Angel Sanchez, directorul general al clubului madrilen, în care i-a transmis că va pleca în vară. Cristiano Ronaldo, transferat în vară de Juventus de la formaţia de pe “Santiago Bernabeu” este unul dintre artizanii acestei mutări, portughezul transmiţându-i să vină la echipa din Torino.

Marcelo se transferă de la Real Madrid la Juventus. Italienii au făcut marele anunţ
Marcelo se transferă de la Real Madrid la Juventus. Italienii au făcut marele anunţ

Soţia lui Marcelo ar fi deconspirat transferul

Ajax a eliminat-o pe Real Madrid din Liga Campionilor, iar la finalul meciului jucat pe “Bernabeu”, soţia lui Marcelo a avut un mesaj special pentru fundaşul brazilian. În opinia fanilor madrileni, postarea de pe Instagram este egală cu un anunţ de adio.

“Cunoaște-te cât valorezi. Când cineva te tratează doar ca una dintre multele opțiuni ajută-i imediat, scoțându-te singur din ecuație.Uneori trebuie să încerci să arăți că nu-ți pasă, indiferent cât de mult faci tu. Pentru că uneori poți să nu fii nimic tocmai pentru cineva care înseamnă atât de mult pentru tine. Și asta nu înseamnă mândrie. Înseamnă doar respect de sine. Nu te aștepta să vezi schimbări pozitive în viața ta dacă tu ești cel care se înconjoară de persoane negative. Nu da unor oameni care doar apar în viața ta tot timpul în viața ta. Cunoaște-ți valoarea și ce ai tu de oferit și nu sta nici un moment lângă acei oameni care nu merită”, a scris soţia lui Marcelo.