Life

Marchează sfârșitul Reginei Elisabeta un nou început pentru Meghan și Harry la Casa Regală? Dezvăluiri inedite după înmormântarea suveranei

Moartea Reginei Elisabeta a II-a ar putea marca pacea dintre Prințul Harry, Meghan Markle și Casa Regală a Marii Britanii.
20.09.2022 | 12:38
Marcheaza sfarsitul Reginei Elisabeta un nou inceput pentru Meghan si Harry la Casa Regala Dezvaluiri inedite dupa inmormantarea suveranei
Moartea Reginei Elisabeta ar putea aduce pacea dintre Meghan, Harry și Casa Regală Britanică. Foto: colaj Fanatik/ Hepta
ADVERTISEMENT

Moartea Reginei Elisabeta a II-a a pricinuit multă durere, nu doar în rândul Familiei Regale, ci a întregii națiuni. Odată cu decesul suveranei, care și-a petrecut mai bine de șapte decenii pe tronul Marii Britanii, se poate spune că s-a încheiat o eră. Totuși, tragedia ar putea avea și urmări pozitive, mai ales când vine vorba de relația dintre Meghan, Harry și membrii regalității, marcată de numeroasele tensiuni apărute în ultimii ani.

Meghan, Harry și Casa Regală, un nou început după moartea Reginei Elisabeta?

În timp ce Regele Charles al III-lea începe să-și ia în primire noile atribuții, el speră că evenimentele din ultimele zile, care au urmat după moartea Reginei Elisabeta a II-a, să aducă și pacea între Casa Regală, Meghan Markle și Prințul Harry.

ADVERTISEMENT

În zilele care au urmat după decesul Reginei, ostilitățile au fost înlocuite cu o manifestare comună a durerii. Pe 19 septembrie, s-a tras cortina peste cei 70 de ani de domnie ai suveranei și s-a marcat începutul unei noi ere.

Noul rege are câteva sarcini de îndeplinit, de la susținerea unui Commonwealth până la menținerea uniunii a unui Regat dispărut. De departe, însă, cel mai mare test pe care îl are de trecut, unul care poate fi definitoriu pentru domnia sa, este să rezolve criza familială care i-a pricinuit mamei sale atât de multă durere în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Conform presei internaționale, Regele Charles speră că, după această perioadă dificilă, fiul său, Prințul Harry, va realiza în sfârșit care ar trebui să fie prioritățile sale.

Faptul că soțul lui Meghan Markle a lăsat să se afle faptul că inițialele Reginei au fost scoase de pe uniforma pe care i-a fost permis să o poarte în timpul funeraliilor, i-a dat tatălui său de înțeles că încă nu și-a învățat lecția.

ADVERTISEMENT

Totuși, faptul că au fost incluși, pe cât posibil, în aproape toate momentele cheie care au urmat după decesul Elisabetei a II-a, ar putea fi considerat primul semn de pace între Ducii de Sussex și Casa Regală a Marii Britanii.

Meghan Markle, cerere curajoasă pentru Regele Charles înainte de plecarea în California

Un expert regal a dezvăluit că Meghan Markle a făcut o mișcare curajoasă și i-a cerut Regelui Charles al III-lea o întâlnire între patru ochi înainte ca ea și Prințul Harry să se întoarcă în America.

ADVERTISEMENT

Neil Sean, un corespondent de divertisment care a apărut la NBC News, MSNBC și Access Hollywood, a declarat că a auzit de la o „sursă foarte bună” că actrița americană a trimis o scrisoare prin care solicita o conversație privată cu Regele, scrie DailyMail. 

Conform acestuia, Meghan își dorește să lămurească toate tensiunile, având în vedere că în curând cuplul va zbura peste ocean pentru a-și revedea cei doi copii, Archie și Lilibet.

În timpul înmormântării, Prințul William și Harry au lăsat deoparte disensiunile și au dat de înțeles că relația dintre ei ar putea fi salvată.

În timp ce mergea împreună cu Kate, Prințesa Charlotte și Prințul George către locurile lor, Prințul William le-a făcut semn fratelui său și soției sale pentru a li se alătura.

Câteva momente emoționante au urmat după. Meghan Markle i-a oferit nepoatei sale un zâmbet subtil, dar cald, după înmormântarea Reginei de la Westminster Abbey. Mai târziu, micuța Charlotte a împărtășit câteva clipe asemănătoare și cu unchiul său.

meghan-markle-regina-inmormantare
Meghan Markle, Kate Middleton, Prințul George și Prințesa Charlotte, la funeraliile Reginei.
Foto: Hepta.ro

Pe tot parcursul zilei în care și-a luat rămas bun pentru totdeauna de la bunica sa, Prințul Harry a fost vizibil emoționat, cunoscându-se faptul că, până să renunțe la atribuțiile regale în anul 2020, cei doi au avut o relație foarte apropiată.

Regina a fost înmormântată luni, 19 septembrie 2022

Funeraliile Reginei Elisabeta a II-a au avut loc luni, 19 septembrie 2022. Ceremonia de înmormântare a suveranei, la care au participat cei mai importanți lideri ai lumii, a fost transmisă la nivel internațional și a fost unul dintre cele mai urmărite evenimente din istorie. 

ADVERTISEMENT