Premier League

Marchus Rashford, criticat dur de suporterii lui Manchester United după al doilea penalty ratat în acest sezon: “E o crimă împotriva fotbalului că el execută!” VIDEO

27.10.2019 | 19:24
Marchus Rashford criticat dur de suporterii lui Manchester United dupa al doilea penalty ratat in acest sezon E o crima impotriva fotbalului ca el executa VIDEO
ADVERTISEMENT

Marcus Rashford a ratat un penalty pentru Manchester United în meciul cu Norwich, din etapa a zecea din Premier League. A fost a doua oară în acest sezon când englezul greșește ținta de la punctul cu var, iar fanii lui “Diavolilor roșii” par că și-au pierdut răbdarea.

Marcus Rashford, înjurat de fani după ratarea penalty-ului

Marcus Rashford a ajuns la două penalty-uri ratate în zece etape din Premier League, iar reacțiile vehemente ale suporterilor lui Manchester United au apărut instant. Englezii nu sunt de acord că Rashford este desemnat executantul loviturilor de la 11 metri în echipa lui Ole Gunnar Solskjaer. Suporterii chiar au ironizat modul în care atacantul a bătut în meciul cu Norwich, referire la ușurința cu care centralul a arătat punctul cu var.

ADVERTISEMENT

Suporterii lui Manchester United au reacționat imediat pe Twitter după ce Rashford a ratat din nou de la 11 metri:

  • “Fair-play, Rashford. Nu a fost niciodată penalty”
  • “Ce e în neregulă cu acest Rashford!? Nici în 1000 de ani nu merită salariul pe care-l încasează”
  • “Rashford, nu mai ai voie să bați vreun penalty în viața ta”
  • “Incredibil cât de egoist este Rashford. Martial trebuie să execute”
  • “Foarte prost executat, ar trebui interzis ca Rashford să bată penalty-uri”
  • “E o crimă împotriva fotbalului că Rashford este lăsat să execute”
ADVERTISEMENT

Rashford a răspuns pe teren

La doar două minute după ce a ratat lovitura de la 11 metri, Marcus Rashford și-a luat revanșa în fața lui Tim Krul. Servicit excelent de Daniel James, atacantul englez a înscris golul de 2-0 pentru Manchester United în duelul cu Norwich.

Cu golul reușit în etapa a zecea de Premier League, Marcus Rashford a ajuns la cinci reușite în primul eșalon al fotbalului britanic. La sfârșitul primei reprize a meciului cu Norwich, Manchester United a mai beneficiat de o lovitură de la 11 metri, însă de data aceasta Martial a fost executantul. Dacă cel care a bătut lovitura s-a schimbat, rezultatul a fost același, șutul francezului fiind parat de Tim Krum.

ADVERTISEMENT