Fotbal international

Marco Asensio l-a ironizat pe De Gea! Ce i-a strigat ”galacticul” după amicalul Real Madrid – Manchester United. Video

02.08.2018 | 11:14
Marco Asensio la ironizat pe De Gea Ce ia strigat galacticul dupa amicalul Real Madrid  Manchester United Video

Jucătorul echipei Real Madrid, Marco Asensio, l-a ironizat pe portarul formației Manchester United, David De Gea, la finalul întâlnirii dintre cele două formații, din cadrul turneului International Champions Cup. Cei doi sunt se cunosc foarte bine de la reprezentativa Spaniei, fiind prezenți la turneul final al Campionatului Mondial acolo unde ”ibericii” au fost eliminați în optimile de finală de selecționata Rusiei.

Real Madrid a suferit un eșec în primul meci al verii, disputat pe Hard Rock Stadium din Miami, în cadrul International Champions Cup. Câștigătoarea Champions League în ultimele trei sezoane a fost învinsă cu scorul de 2-1 de Manchester United, aceasta fiind prima partidă cu Julen Lopetegui pe banca tehnică. Unicul gol al celor de la Real Madrid în primul eșec al verii a fost marcat de francezul Karim Benzema, în minutele de prelungire ale primei reprize. Acest meci a reprezentat și prima apariție a ”galacticilor” fără antrenorul francez Zinedine Zidane și fără supersatrul portughez Cristiano Ronaldo, cedat la campioana Italiei, Juventus Torino. Lipsită de mai multe vedete care încă nu au intrat în programul de pregătire, printre care căpitanul Sergio Ramos și vicecampionul mondial Luka Modric, Real Madrid a fost condusă cu 2-0 de trupa lui Jose Mourinho, după reușitele chilianului Alexis Sanchez și spaniolului Ander Herrera.

Jucătorul echipei Real Madrid, Marco Asensio, l-a ironizat pe portarul formației Manchester United, David De Gea, la finalul întâlnirii dintre cele două formații, din cadrul turneului International Champions Cup
Jucătorul echipei Real Madrid, Marco Asensio, l-a ironizat pe portarul formației Manchester United, David De Gea, la finalul întâlnirii dintre cele două formații, din cadrul turneului International Champions Cup

Marco Asensio l-a ironizat pe De Gea: ”Karius, Karius”

La finalul întâlnirii ce a avut loc în Statele Unite ale Americii, pe culoarul ce ducea spre vestiare, Marco Asensio l-a ironizat pe David De Gea strigându-l: ”Karius, Karius”. Starul lui Real Madrid făcea aluzie la portarul german al celor de la FC Liverpool, care a gafat incredibil în două rânduri în finala Champions League, câștigată de ”galactici” cu scorul de 3-1.

Marco Asensio l-a luat la mișto pe David De Gea, după ce portarul lui Manchester United a fost unul dintre cei mai slabi jucători ai reprezentativei Spaniei la Campionatul Mondial din Rusia. Considerat de mulți cel mai bun portar din lume, spaniolul a comis-o în stil Karius chiar în primul meci de la turneul final, când a scăpat în plasă șutul lui Cristiano Ronaldo. În cele patru meciuri jucate de Spania, adversarii au reuşit să tragă 12 şuturi pe spaţiul porţii, aici fiind cotabilizate şi loviturile de departajare din partida cu Rusia. David De Gea a reuşit o singură paradă, primind şase goluri în timpul regulamentar de joc.

De Gea și-a prelungit contractul cu Manchester United până în 2023

Internaţionalul spaniol a semnat prelungirea contractului, scadent în vara anului 2019, cu formaţia antrenată de Jose Mourinho.  Cu toate că a fost intens curtat de Real Madrid, portarul de 27 de ani a ales să continue pe “Old Trafford”.

În urmă cu zece zile, oficialii clubului Manchester United au anunţat că David De Gea şi-a pus semnătura pe un contract valabil până în 2023, după ce negocierile s-au întins pe durata mai multor luni. Fotbalistul spaniol va câştiga 21 de milioane de euro pe sezon, salariu record pentru postul de portar, întrecându-l pe Manuel Neuer, care încasează 15 milioane de euro pe an la Bayern Munchen.