Sport

Marco Dulca, ironic la adresa FCSB-ului: „Mă bucur că am jucat mai mult de 45 de minute!”

Marco Dulca a fost ironic la adresa FCSB-ului la finalul meciului dintre Chindia Târgoviște și FC Argeș, scor 1-1.
23.01.2023 | 23:59
Marco Dulca ironic la adresa FCSBului Ma bucur ca am jucat mai mult de 45 de minute
Marco Dulca, ironic la adresa FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mijlocașul târgoviștenilor a spus că se bucură pentru că a jucat mai mult de 45 de minute, făcând referire directă la perioada petrecută la FCSB.

Marco Dulca, ironic la adresa FCSB-ului

Marco Dulca a fost ironic la adresa FCSB-ului, vorbind despre minutele jucate în confruntarea Chindiei Târgoviște cu FC Argeș: „Mă simt ca acasă aici, mă simt foarte bine, băieții m-au primit bine.

ADVERTISEMENT

Mă bucur că am reușit să joc și mai mult de 45 de minute și să-mi ajut echipa. Acesta e obiectivul meu personal, să ajut echipa să-și îndeplinească obiectivul și să mă ajut și pe mine, în al doilea rând”.

„Orice jucător își dorește să joace mai mult, cum mi-am dorit și eu. Dar vreau să iau și lucrurile bune din această experiență. Am jucat în Conference League, am fost la o echipă din primele 3 din România și am avut de învățat din acest lucru.

ADVERTISEMENT

Am întâlnit un grup foarte bun și unit. Lotul e mai bun de când am plecat eu. Mister este un antrenor cu experiență, a antrenat și el la FCSB și e un antrenor foarte bun”, a mai spus Marco Dulca la finalul meciului.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate plecarea lui Marco Dulca de la FCSB.

  • 24 de ani are Marco Dulca

Cum s-a descurcat Marco Dulca la FCSB

Marco Dulca a fost transferat în vară de FCSB de la Chindia Târgoviște în schimbul sumei de 250.000 de euro, iar așteptările de la el au fost mari încă de la început.

ADVERTISEMENT

Pentru FCSB, Marco Dulca a jucat în 13 meciuri, din toate competițiile, însă fără să reușească să marcheze vreun gol sau să ofere o pasă decisivă.

În cele din urmă, Marco Dulca a fost anunțat de conducerea vicecampioanei României că nu va mai evolua pentru echipa mare și că mai bine se întoarce la Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT
  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Marco Dulca, după cum arată site-ul de specialitate transfermarkt.com

  • 1,82 este cota BETANO pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul FCSB – Farul Constanța! 

ADVERTISEMENT