Sport

Marco Dulca, mesaj de dragoste după ce Mihaela Buzărnescu a câștigat un turneu în Franța: „Felicitări, iubirea mea!”

Marco Dulca a avut un mesaj de dragoste după ce Mihaela Buzărnescu, iubita lui, a câștigat un turneu în Franța.
04.10.2021 | 21:03
Marco Dulca mesaj de dragoste dupa ce Mihaela Buzarnescu a castigat un turneu in Franta Felicitari iubirea mea
ADVERTISEMENT

Cei doi formează unul dintre cele mai noi cupluri din sportul românesc, relația a fost oficializată pe 18 septembrie, după meciul dintre Chindia și Farul, când cei doi au plecat în aceeași mașină de la stadion.

Mihaela Buzărnescu a câștigat turneul ITF din Le Neubourg (Franța), iar sportiva româncă a urcat pe locul 125 WTA în urma succesului.

ADVERTISEMENT

Marco Dulca, mesaj de dragoste după ce Mihaela Buzărnescu a câștigat un tuneu în Franța

Mihaela Buzărnescu a câștigat turneul din Franța de la Le Neubourg, iar jucătoarea de tenis a fost felicitată pentru performanța reușită de Marco Dulca, iubitul ei.

Jucătorul Chindiei Târgoviște a postat pe Instastory un mesaj pentru „Miki”: „Felicitări, iubirea mea!”.

ADVERTISEMENT

În finală, Mihaela Buzărnescu s-a impus în fața Annei Bondar din Ungaria, clasată pe locul 135 WTA, în două seturi scurte,  scor 6-1, 6-3.

Marco Dulca și Mihaela Buzărnescu au reprezentat România la Jocurile Olimpice

Marco Dulca și Mihaela Buzărnescu au reprezentat România la Jocurile Olimpice de la Tokyo, fotbalistul Chindiei Târgoviște fiind selecționat de Mirel Rădoi, care l-a utilizat în toate meciurile jucate de „tricolori”.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Mihaela Buzărnescu oferise o declarație șocantă înainte să debuteze la J.O., spunând că dacă va reuși să cucerească o medalie, se va retrage liniștită din activitate:

„Ar fi ideal să ajung în semifinale sau să mă bat pentru o medalie! Mă las de tenis după aia!

ADVERTISEMENT

Sunt atât de mândră şi onorată că reprezint România şi sper să joc bine pentru că în ultima vreme joc mai bine şi mă simt mai bine şi sper să vină nişte meciuri bune”.

„Aş fi plătit eu ca să fiu acolo pentru că îmi doresc enorm acest lucru şi mă bucur că s-a realizat. Eram deja resemnată şi a venit vestea în urmă cu câteva zile şi nici nu am avut timp să mă bucur că a trebuit să fac foarte multe formalităţi ca să pot pleca.

În tenis, ştiţi cum e, nu contează atât de mult clasamentul, contează forma din ziua respectivă”, mai spunea Mihaela Buzărnescu.

ADVERTISEMENT