Sport

Marco Dulca o răsfață pe Mihaela Buzărnescu: „Te iubesc!”. Foto

Marco Dulca o răsfață mereu pe Mihaela Buzărnescu.
21.10.2021 | 21:36
Marco Dulca o rasfata pe Mihaela Buzarnescu Te iubesc Foto
ADVERTISEMENT

Cei doi sportivi formează un cuplu de câteva luni, iar de atunci fotbalistul Chindiei Târgoviște își surprinde mereu iubita, care este cu 11 ani mai mare decât el.

Marco Dulca i-a scris și un mesaj frumos după ce „Miki” a câștigat recent un turneu în Franța, tot prin intermediul rețelelor de socializare.

ADVERTISEMENT

Marco Dulca o răsfață pe Mihaela Buzărnescu

Marco Dulca i-a trimis un buchet de trandafiri Mihaelei Buzărnescu, iar jucătoare de tenis le-a pozat și le-a postat pe contul personal de Instagram.

„Acolo unde înfloresc florile există încă speranță! Te iubesc! M”, a fost mesajul de pe felicitarea trimisă de fotbalistul Chindiei Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Marco Dulca și Mihaela Buzărnescu formează unul dintre cele mai noi cupluri din sportul românesc, relația lor fiind oficializată pe 18 septembrie, după meciul dintre Chindia Târgoviște și Farul Constanța, când ambii au plecat în aceeași mașină de la stadion.

  • 22 de ani are Marco Dulca
Postarea Mihaelei Buzărnescu. Sursă foto: Instagram
Postarea Mihaelei Buzărnescu. Sursă foto: Instagram

Mesaj de dragoste trimis de Marco Dulca după ce Mihaela Buzărnescu a câștigat un turneu în Franța

Mihaela Buzărnescu s-a impus în turneul ITF de la Le Neubourg, din Franța, în urma victoriei, sportiva urcând până pe locul 125 WTA.

ADVERTISEMENT

Marco Dulca a fost entuziasmat de performanța iubitei sale și a felicitat-o prin intermediul rețelelor de socializare.

„Felicitări, iubirea mea!”, a fost mesajul postat de Marco Dulca, alături de o fotografie cu „Miki”.

ADVERTISEMENT

Atât Mihaela Buzărnescu, cât și Marco Dulca au reprezentat România în vară, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, „Miki” la proba de tenis, în timp ce Marco Dulca a fost selecționat de Mirel Rădoi în lotul României U23, care a terminat pe locul trei într-o grupă cu Honduras, Noua Zeelanda și Coreea de Sud.

Înainte de participarea la Jocurile Olimpice, Mihaela Buzărnescu șocase și declarase că dacă obține o medalie pentru România se va retrage din cariera ei.

  • 33 de ani are Mihaela Buzărnescu 
ADVERTISEMENT