Fotbal intern

Marco Dulca, transfer la U Craiova? „S-au arătat interesați”

04.01.2019 | 13:41
Marco Dulca, în tricoul naționalei U19

Internaționalul român de tineret Marco Dulca este aproape de un transfer la U Craiova. Cel puțin așa a sunat un anunț făcut de președintele clubului, Marcel Popescu. FANATIK a aflat însă că cele două părți sunt încă în faza tatonărilor și că mai e mult până când se va face transferul lui Dulca în Bănie.

Cel care ne-a spus acest lucru este chiar tatăl lui Marco, fostul internațional Cristian Dulca. El ne-a spus că fiul său mai are un contract de doi ani la Swansea: „Din ce știu eu cei de la Craiova s-au arătat interesați de Marco, dar nu s-a pus încă problema unui transfer. Vă dați seama că pentru noi e o onoare interesul arătat de cei de la Craiova, dar mai întâi trebuie să se înțeleagă cluburile între ele. Din ce știu eu, Marco mai are contract de profesionist încă doi ani cu Swansea. Poate ar fi o soluție să îl împrumute până în vară”, a spus Cristi Dulca, pentru FANATIK.

Ce spun oficialii Craiovei despre transferul lui Marco Dulca

Cel care a lansat acest zvon a fost Marcel Popescu, președintele clubului U Craiova. Acesta a anunțat că „Marco Dulca este un jucător foarte bun, dar vom vedea. O să vedeţi la reunirea de pe 7 ianuarie dacă Marco va fi la noi în lot”, a spus oficialul oltenilor, la Digi Sport Tv.

Marco Dulca a ajuns la Swansea în 2015, la vârsta de 16 ani. Cu timpul s-a pregătit și alături de echipa de seniori și a avansat până la formația de U23. Mai mult, Marco este și internațional U21 și a pus umărul la calificarea naționalei de tineret. Cu toate acestea a ratat ultimele partide din cauza unei accidentări. Operația a fost însă un succesiar Marco s-a întors pe gazon. „Deocamdată Marco este foarte bine. S-a recuperat și este pe teren, face antrenamente. Totul a mers cum trebuie”, a spus Cristi Dulca pentru FANATIK.

Cristi și Marco Dulca
  • 7 selecții are Marco Dulca la naționala U21