Fotbal intern

Marco Ehmann se recuperează după accidentare și așteaptă debutul la Dinamo: „Nu e ceva grav”

27.06.2018 | 11:22
Marco Ehmann se recupereaza dupa accidentare si asteapta debutul la Dinamo Nu e ceva grav

Marco Ehmann, tânărul jucător al lui Dinamo, s-a accidentat la unul dintre antrenamentele echipei lui Florin Bratu de la Săftica, după cum a anunțat în exclusivitate FANATIK.RO.

Dar fostul căpitan al echipei U17 a Borussiei Dortmund rămâne încrezător pentru sezonul viitor: „M-am accidentat la spate după un antrenament. Am plecat în Germania la doctorul meu, unde am început un program de recuperare. Nu e ceva grav. În mod normal, mă întorc la Bucureşti sâmbătă şi voi reveni la antrenamentele echipei duminică”, a spus Ehmann, pentru gsp.ro.

Marco Ehmann nu a apucat încă să debuteze la Dinamo

Ehmann e dezamăgit că încă nu a apucat să debuteze pentru echipa mare a lui Dinamo, chiar dacă a venit în martie la „câinii roșii”. Cu toate acestea, el se arată răbdător și îi place stilul antrenorului Bratu: „Dinamo e o nouă experienţă pentru mine şi sunt fericit să fac parte din această echipă pentru că antrenorul şi toată lumea derulează o treabă foarte bună aici.Am 17 ani şi aştept să primesc documentele necesare de la UEFA în august, pe 3, când împlinesc 18 ani. Pentru mine, e foarte important să acumulez experienţă în această perioadă. Sunt tânăr şi am destul timp să joc, dar e foarte important să am un antrenor care crede în tine şi în calităţile tale”, a spus Ehmann pentru gsp.ro.

Heute hatten wir Besuch vom FC DINAMO BUCURESTI bei uns in der Sportmedizin! Marco Ehmann ist Abwehrspieler bei Dynamo…

Gepostet von Sport- und Rehabilitationsmedizin Ulm am Dienstag, 26. Juni 2018

Marco Ehmann nu a putut debuta pentru echipa din “Ștefan cel Mare” din cauza faptului că UEFA nu îi eliberase încă certificatul internațional de transfer. Acesta s-a antrenat însă alături de restul lotului, bifând în acest timp apariții în naționala U18 a României.

Tags: