Fotbal international

Marco van Basten l-a făcut praf pe Messi: „Joacă precum un bucătar”

25.11.2020 | 11:27
Marco van Basten la facut praf pe Messi Joaca precum un bucatar
ADVERTISEMENT

Situația de la Barcelona și ultimele prestații ale lui Lionel Messi au fost puse sub lupă de Marco van Basten (56 de ani). Fostul mare fotbalist al lui Ajax și AC Milan a avut cuvinte dure, în special pentru sextuplul Balon de Aur.

Criticile legendarului fotbalist olandez au venit ca o consecință a eșecului suferit de Barca pe terenul lui Atletico Madrid, scor 0-1, atunci când Messi a avut o prestație dezamăgitoare.

ADVERTISEMENT

Barcelona și-a revenit în Champions League, acolo unde a învins-o pe Dinamo Kiev, scor 4-0, și unde este lider în grupa G, cu 12 puncte.

Messi, luat la rost de van Basten: „Nu e fericit cu ceea se întâmplă la Barcelona”

„Pur și simplu, joacă rău în acest moment. Messi și Antoine Griezmann joacă precum niște bucătari! E și deranjat de faptul că nu există public în tribune”, a spus van Basten, scrie AS.

ADVERTISEMENT

Marco van Basten nu s-a oprit aici și a încercat să explice ce se întâmplă cu Messi, cel care și-a dorit să plece în vară de pe Camp Nou.

Messi nu e fericit cu ceea ce se întâmplă la Barcelona, în interiorul clubului și în împrejurimi. Mai e și acea problemă cu Griezmann. S-au acumulat mai multe lucruri și nu vedem acum persoana (n.r – jucătorul) pe care obișnuiam să-l cunoaștem, a adăugat fostul campion european din 1988.

ADVERTISEMENT

Povestea presupusului conflict Messi – Griezmann

Recent, Lionel Messi a avut o ieșire nervoasă în momentul în care jurnaliștii i-au pus întrebări legate de declarațiile pe care le-a avut unchiul lui Griezmann, cel care a spus că argentinianul e vinovat de forma slabă a francezului: „M-am săturat să fiu mereu cauza a tot ceea ce se întâmplă rău în club”.

„Eram convins că Antoine va avea nevoie de timp să se adapteze. Dar nu credeam că va fi nevoie de un an. Deși, cu Messi acolo, știu ce se întâmplă. Nu este ușor. Sunt lucruri pe care nu le pot spune, însă ceea ce pot dezvălui este că jucătorii nu muncesc suficient de mult.

ADVERTISEMENT

Ședințele de antrenament sunt făcute astfel încât să deservească anumiți jucători. Antoine trebuie să muncească, chiar dacă alții nu au nevoie să facă multe pentru a se simți bine. El este opusul: chiar are nevoie să muncească pentru a fi în cea mai bună formă”, au fost cuvintele lui Emmanuel Lopes, unchiul lui Griezmann.

Messi a fost arătat cu degetul și de către Eric Olhats, fostul agent al lui Griezmann: „Antoine a ajuns la un club cu probleme grave, unde Messi controlează totul. E și împărat, și rege în același timp Atitudinea sa a fost deplorabilă de la început și l-a făcut să simtă asta. A instituit regimul terorii. Fie ești cu el, fie ești împotriva lui”.

Griezmann își contrazice unchiul și fostul agent

Antoine Griezmann a făcut chiar el lumină în ceea ce privește presupusul conflict cu Messi. Campionul mondial din 2018 a dezmințit afirmațiile pe care le-au dat Emmanuel Lopes și Eric Olhats.

„Declarațiile fostul meu agent nu ajută și dor, la fel ca cele ale unchiului meu. Nu am nicio relație cu unul, iar celălalt nu știe cu ce se mănâncă fotbalul. Relația mea cu Leo este una de respect absolut”, a declarat Griezmann, potrivit celor de la AS.

ADVERTISEMENT