Fotbal international

Marco Verratti a comis-o din nou. Riscă o amendă uriașă după ce a fost prins fumând în vacanță la Saint Tropez. Foto

13.06.2020 | 11:55
Marco Verratti a comiso din nou Risca o amenda uriasa dupa ce a fost prins fumand in vacanta la Saint Tropez Foto
Starul lui PSG, Marco Verratti, vacanță la Saint Tropez cu iubita. Ce vedetă a fost alături de cei doi. Foto: Le Parisien.fr
ADVERTISEMENT

În Ligue 1, fotbalul a luat pauză până la începutul lunii august, când va începe noul sezon. Cel care ar fi trebuit acum să își desfășoare ultimele etape a fost oprit de oficialii Federației și ai Ligii, la îndemnul ministrului Sănătății și ministrul Sportului, românca Roxana Mărăcineanu.

Marco Verratti, vacanță la Saint Tropez cu fotomodelul Jessica Aidi

Liga a hotărât ca PSG să fie desemnată echipa campioană, ca urmare a avansului consistent pe care îl avea la momemtul întreruperii și starurile parizienilor s-au trezit beneficiind de cea mai lungă vacanță din cariera lor.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

Amore della mia vita ♥️

A post shared by Jessica Aidi (@jessicaaidi) on

Italianul Marco Verratti a ales un sejur într-una dintre cele mai cunoscute stațiuni din Franța, la Saint Tropez, unde a mers însoțit de iubita sa, Jessica Aidi.

A fost prins fumând din nou. Riscă o amendă uriașă

Fotbaliștii lui Thomas Tuchel vor intra în priză în luna iulie, pentru că pentru ei august va fi luna de foc după atâta relaxare. Va începe și noul sezon, dar se vor juca și partidele din sferturile de finală ale Champions League.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

Quarantine partner 🕺🏾💃🏻

A post shared by Jessica Aidi (@jessicaaidi) on

Marco Verrati și Jessica Aidi au fost observați pentru prima dată mână în mână la Marele Premiu de la Monaco vara trecută. Mijlocașul italian a divorțat de Laura Zazza și repede și-a găsit consolarea în brațele fotomodelului Jessica Aidi.

Verratti apare în imagine trăgând cu nesaț dintr-o țigară, lucru interzis la PSG, care atrage amenzi usturătoare, de zeci de mii de euro, pe baza regulamentului de ordine interioară. Nu e prima oară când italianul e prins în această ipostază, el plătind deja o amendă acum un an, după ce soția lui Marquinhos a postat o poză în care Marco apare cu țigara în gură.

ADVERTISEMENT
Marco Verratti a fost prins din nou fumând în vacanță. Riscă o amendă de câteva zeci de mii de euro
Fumatul, un viciu care il va costa mult pe Verratti

Izabel Goulart, prietena lui Kevin Trapp, a fost cu ei

Aidi a postat împreună o poză îndrăgită a lor împreună luna trecută cu titlul: „Iubirea vieții mele”. Lor li s-a alăturat logodnica lui Kevin Trapp Izabel Goulaurt, celebrul fotomodel Victoria Secret dar și fostul internațional argentinian Ezequiel Lavezzi.

izabel goulart, iubita lui kevin trapp. Foto: Models.com

Verrati ar putea pleca în vară de la PSG

Despre Verrati a circulat la un moment dat varianta conform căreia în această vară ar urma să revină în Serie A, într-un schimb cu Miralem Pjanic, între PSG și Juventus.

ADVERTISEMENT

Însă nu este exclusă și o altă destinație pentru jucătorul venit în 2012 la Paris, Pep Guardiola apreciindu-l mult și dorindu-l la Manchester City.

ADVERTISEMENT