Sport

Marco Verratti, jefuit în casa lui Ronaldo Fenomenul. Paguba ajunge la 3 milioane de euro

Hoții au sustras bijuterii și ceasuri în valoare de 3 milioane de euro din vila din Ibiza, ce-i aparține lui Ronaldo Fenomenul, în care mijlocașul lui PSG, Marco Verratti, își petrecea vacanța.
28.06.2022 | 21:01
Marco Verratti jefuit in casa lui Ronaldo Fenomenul Paguba ajunge la 3 milioane de euro
Hoții i-au stricat vacanța în Ibiza mijlocașului lui PSG, Marco Verratti. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Marco Verratti și soția sa, modelul Jessica Aidi, au ales Ibiza pentru vacanța din această vară. Și aveau toate premisele pentru o perioadă perfectă.

Soare, apele limpezi ale mării, dar și o locație de top. Vila care-i aparține fostului star brazilian Ronaldo Luís Nazário de Lima, supranumit Fenomenul. Numai că totul a fost dat peste cap de o bandă de hoți, care au pus la cale un jaf. Și l-au lăsat fără bijuterii,  ceasuri, dar și o importantă sumă de bani.

ADVERTISEMENT

Paguba lui Verratti este estimată la 3 milioane de euro

Potrivit jurnaliștilor Diario de Ibiza, atacul asupra vilei a fost dat duminică dimineață. La acel moment, Marco Verratti și însoțitorii săi nu se aflau în locație.

Jaful a fost reclamat în cursul aceleiași zile. Potrivit agenției spaniole de presă EFE, echipajele Guardia Civil ajunse la fața locului nu au găsit semne de efracție.

ADVERTISEMENT

Aceeași sursă precizează că banda de hoți a sustras bani, bijuterii și ceasuri. Potrivit Diario de Ibiza, valoarea totală a ”prăzii” este de 3 milioane de euro, însă aceasta nu a fost confirmată de EFE. În plus, nici Marco Verratti nu a dorit să facă publică o cifră legată de prejudiciu.

Cercetările continuă în acest moment. Iar cei care se ocupă de anchetă încearcă să descopere dacă a fost vorba despre un atac care-l viza pe Verratti, sau despre unul declanșat în ideea că proprietatea este liberă.

ADVERTISEMENT

Trebuie spus că vila lui Ronaldo Fenomenul, fost jucător la Real Madrid, FC Barcelona, Inter sau AC Milan, actualmente proprietar al echipelor Real Valladollid și Cruzeiro, se găsește în zona ​​Cala Jondal, în Sant Josep.

Una care este cunoscută pentru proprietățile de referință. De altfel, nu departe se află și Maison de Bang Bang, proprietatea frecventată, cu ani în urmă, de Ducele și Ducesa de Cambridge, Prințul William și Kate, la invitația unchiului celei din urmă, Gary Goldsmith.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii de top sunt între țintele preferate ale hoților

Cazul Marco Verratti nu este, ați aflat de-a lungul timpului, o surpriză. Casele fotbaliștilor de top sunt, pe toate meridianele, o atracție pentru bandele de hoți.

O dovedește, așa cum ați aflat din FANATIK, atacul din 28 februarie, asupra reședinței din Londra a lui David Beckham. Într-un moment în care acesta și familia sa dormeau liniștiți.

Iar dacă ne referim la Spania, sunt deja de notorietate spargerile date în timpul meciurilor lui Real Madrid sau Barcelona. Vorbim despre cazul Benzema și al spărgătorilor din Albania, conduși de un director de companie publică, chiar la derbyul dintre cele două formații. Un Benzema care a mai fost ”călcat de hoți” și-n startul acestui an, în timp ce evolua contra lui Elche.

Sau despre pățaniile similare ale lui Gerard Pique sau Ansu Fati. În timp ce, recent, pe 17 iunie, Dani Olmo a fost atacat, pe când ieșea de la frizer, în Valencia. Atacatorul i-a furat ceasul Rolex și l-a rănit pe fratele internaționalului spaniol.

ADVERTISEMENT
Tags: