Barca îl vrea cu disperare pe Marco Verratti. Ce face pentru a-l avea pe italian

PSG, FC Barcelona, marco verratti, ivan rakitic

Marco Verratti a devenit obsesia şefilor Barcelonei pentru această vară. Mijlocaşul italian de la PSG îşi doreşte şi el să plece din Oraşul Luminilor şi varianta Barcelona ar fi una excelentă pentru ambiţiile sale de a câştiga trofee. Singura lui problemă, dar una majoră, este faptul că se mai află sub contract cu cea mai puternică grupare din Franţa la nivel financiar până în 2020 şi şefii clubului i-au atras atenţia, în mai multe rânduri, că nu este transferabil şi să înceteze să mai poarte discuţii cu un alt club.

Marco Verratti nu este însă tipul de jucător care să asculte de sfaturile şefilor şi continuă să se plângă de faptul că nu este lăsat să plece. Până şi fanii Barcelonei au ajuns să trimită mesaje de susţinere pentru italian cu titlul Free Verratti, semn că îl vor pe Nou Camp. Barcelona încearcă din răsputeri să găsească o poartă pentru negocieri între cele două cluburi, pentru a-l putea aduce pe italian acum.

Cum ar putea ajunge Marco Verratti pe Camp Nou

Dovada faptului că antrenorul Ernesto Valverde îl vrea pe Verratti este faptul că Barca este gata să se despartă de un jucător important, care ar putea fi moneda de schimb ideală cu PSG, pentru că, în mod sigur, ar fi agreat sută la sută de către antrenorul francezilor, Unai Emery. Este vorba de un fotbalist care a lucrat cu Emery în perioada Sevilla: mijlocaşul croat Ivan Rakitic.

Barcelona crede că propunerea care o va face va fi acceptată de către partea franceză. Ea ar acoperi, per total, o sumă de minim 90 de milioane de euro, pentru că pe lângă cedarea lui Ivan Rakitic ar urma să plătească şi o sumă consistentă, 65 de milioane de euro. O afacere deloc rea pentru PSG, in condiţiile în care nici să continue să ţină cu dinţii de un jucător care nu mai vrea să rămână nu ar fi o soluţie înţeleaptă.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091