Fotbal international

Marco Verratti, reţinut de poliţia franceză! Ce pedeapsă riscă fotbalistul lui PSG după ce a fost prins băut la volan

02.11.2018 | 18:15
Marco Verratti retinut de politia franceza Ce pedeapsa risca fotbalistul lui PSG dupa ce a fost prins baut la volan

Marco Verrati are probleme cu poliţia în Franţa. Italianul a ajuns în arestul poiliţiei, după ce a fost depistat băut la volanul maşinii sale. Mijlocaşul a fost fost oprit în trafic în noaptea de marţi spre miercuri şi a fost depistat cu o alcoolemie de 0,49mg/l, faţă de 0,2mg/l, cât este limita legală în Franţa.  Marco Verratti a fost dus la o secţie de poliţie unde a şi petrecut noaptea.

A doua zi fotbalistul a mers direct la antrenorul Thomas Tuchel şi la conducerea clubului pentru a-şi cere scuze. Clubul PSG a dat un comunicat în care se specifică faptul că într-adevăr fotbalistul a fost depistat cu o alcoolemie peste limita legală şi a fost reţinut. Cei din conducere au anunţat că fotbalistul va primi o sancţiune financiară. Şi poliţia franceză îl va amenda pe Verratti, mai mult fotbalistul va trebui să apară şi în faţa unui judecător care va determina perioada pentru care jucătorul va rămâne fără permis.

Marco Verratti a fost reţinut, după ce a fost prins bput la volan. La noi au păţit-o Cristi Tănase, Daniel Pancu sau Ionuţ Bâlbă

Marco Verratti nu este singurul fotbalist care are probleme cu poliţia în Franţa. Clinton N’Jie, fotbalistul lui Marseille riscă 5 luni de închisoare după ce a fost depistat în trafic cu un permis de conducere fals. Verratti are o scuză, nu e singurul care a fost prins băut la volan. În Anglia Wayne Rooney a rămas şi el fără permis, anul trecut când a fost prins de poliţie în Manchester. Starul englez a primit o interdicţia de a mai conduce pe o perioadă de 2 ani.

Marco Verratti la antrenament, aşteptând duelul cu Napoli din Liga Campionilor
Marco Verratti la antrenament, aşteptând duelul cu Napoli din Liga Campionilor

Şi la noi fotbaliştii uită să ia taxiul după ce consumă alcool. Fostul stelist Cristi Tănase a păţit-o. Mai mult fotbalistul s-a ales şi cu un dosar penal fiind prins la volan deşi avea şi permisul suspendat. La fel a păţit şi fostul jucător al celor de la Poli Iaşi, Ionuţ Bâlbă. Atacantul a fost prins de 4 ori băut la volan în mai puţin de un an. În 2010 Bâlbă a fost condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare. Daniel Pancu şi Bogdan Stelea au rămas şi ei fără permis de-a lungul timpului după ce au condus sub influenţa alcoolului.

  • 162 de partide are Marco Verratti jucate până acum pentru PSG