Fotbal international

Foto. Reus s-a decis asupra viitorului! A anunţat unde va juca până în 2023

Marco Reus s-a decis în privinţa viitorului, chiar dacă problemele medicale îi tot dau bătăi de cap. Internaţionalul german a anunţat unde va juca în următorii cinci ani.
Autori: Ionut Neamţu, Razvan Nicolae | 09.03.2018 | 20:47

Marco Reus a avut un sezon de coşmar la Borussia Dortmund, după ce s-a accidentat la finalul stagiunii trecute. Chiar şi în aceste condiţii, oficialii clubului de pe “Signal Iduna Park” au decis să-i ofere prelungirea contractului care era scadent în vara anului viitor.

Mijlocaşul ofensiv va juca pentru Borussia Dortmund, cel puţin, până în 2023. “Port tricoul Borussiei Dortmund din 2012. Sunt fericit să anunţ că voi purta acest tricou şi în viitor. Dortmund este casa mea, BVB este clubul meu. Mă bucur să vă anunţ că am semnat prelungirea contractului”, a declarat Marco Reus pentru site-ul clubului. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Marco Reus, opt luni pe bară

În actualul sezon, Marco Reus a jucat în patru meciuri pentru Borussia Dortmund în Bundesliga. Mijlocaşul de 28 s-a confruntat cu numeroase probleme medicale în trecut. La finalul sezonului trecut, internaţionalul german a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate de la piciorul drept, care l-a ţinut departe de gazon până în ianuarie 2018.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!