Sport

Marcus Rashford s-a împăcat cu iubita din copilărie! Un psiholog a dezvăluit de ce fotbaliştii rămân captivi unor astfel de relaţii

Atacantul lui Manchester United, Marcus Rashford, se întâlnește cu iubita sa din copilărie, după ce s-au despărțit în urmă cu opt luni. Ei au o relație de opt ani.
13.01.2022 | 10:58
Marcus Rashford se întâlește din nou cu iubita sa din copilărie. Sursa foto: The Sun
ADVERTISEMENT

Marcus Rashord

și Lucia Loi, amândoi în vârstă de 24 de ani, s-au împăcat cu puțin timp înainte de Crăciun. Cei doi se despărțiseră în luna mai, anul trecut, înainte de EURO 2020.

Tânăra absolventă de universitate a fost văzută urcând în mașina fotbalistului după înfrângerea cu 1-0 împotriva Wolves, la începutul lunii. Ea a mai postat o poză pe Instagram cu mâna unui bărbat tatuat sprijinită pe piciorul ei.

ADVERTISEMENT

Ce spun unele voci despre Rashford și iubita sa

Un apropiat al cuplului susţine că cei doi s-au împăcat. „Intenția ca ei să se împace a fost întotdeauna acolo. Pauza a fost bună pentru relația lor, deoarece le-a oferit atât spațiu, cât și siguranța că vor să facă această relație să continue”.

Apoi a adăugat: „Au fost împreună de la școală, așa că a fost importantă o oportunitate de a respira și de a se concentra asupra lor înșiși”.

ADVERTISEMENT

Un alt apropiat al celor doi a confirmat marea veste. „Ea este una dintre persoanele care îl cunoaște cel mai bine. S-au împăcat înainte de Crăciun și iau lucrurile treptat”.

Dar se fac fericiți unul pe celălalt și el știe că ea este loială și că poate avea încredere în ea”, a mai precizat sursa.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au despărțit în luna mai de anul trecut, după ce carantina de COVID a creat probleme. La acea vreme, o sursă a mărturisit că cei doi, care petrecuseră opt ani împreună, aveau un respect și o dragoste reciprocă unul pentru celălalt.

Motivul pentru care fotbaliştii rămân, de cele mai multe ori, cu iubitele din copilărie

Cu salariile lor enorm de mari, dar și cu un statut de superstar, fotbaliștii de top ar putea avea femei care să le cadă la picioare.

ADVERTISEMENT

Mulți dintre ei însă sunt captivi de ani de zile în relațiile cu iubitele lor din copilărie. Așa este și situația lui  Marcus Rashford, care de curând s-a împăcat cu Lucia Loi.

Psihologul Emma Kenny, fondatoarea rețelei de socializare sănătoasă „Appy”, a spus că există o serie de motive pentru care fotbaliștii tind să rămână loiali primei lor iubiri.

Deși o carieră strălucitoare de fotbal poate oferi jucătorilor o viață dincolo de cele mai nebunești vise ale omului de rând, aceasta vine cu un set unic de probleme.

Ele au cunoscut aceste superstaruri înainte să devină faimoase și bogate. Asta le dă fotbaliștilor sentimentul că sunt plăcuți pentru ceea ce sunt cu adevărat, nu pentru mașinile lor rapide și casele de lux, ceea ce face ca relația să se simtă mai autentică și mai sigură”.

Psihologul a observat, de asemenea, că sexul este un alt lucru care îi face să rămână în vechile relații. „Sexul este întotdeauna mai bun cu un partener cu care te simți complet confortabil, așa că este de la sine înțeles că oamenii cu care te simți familiarizat și despre care crezi că te cunosc pe dinăuntru ar putea face sexul mai plăcut”, a declarat Kenny.

ADVERTISEMENT