Fotbal international

Marcus Rashford, eroul lui Manchester United în victoria nebună cu PSG! La ce s-a gândit în momentul penalty-ului

07.03.2019 | 00:45
Marcus Rashford eroul lui Manchester United in victoria nebuna cu PSG La ce sa gandit in momentul penaltyului

Marcus Rashford a fost eroul lui Manchester în victoria în faţa lui PSG, scor 3-1, care a adus calificarea “diavolilor” în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Atacantul englez a executat perfect penalty-ul din care a marcat golul calificării echipei antrenate de Ole Gunnar Solskjaer.

Marcus Rashford, eroul lui Manchester United în victoria nebună cu PSG: “A trebuit să fiu calm”

Marcus Rashford a fost eroul lui Manchester în victoria în faţa lui PSG, scor 3-1, iar la finalul meciului de pe “Parc des Princes”, atacantul de 21 de ani a susţinut că a fost foarte important pentru el să bată bine penalty-ul. “A trebuit să rămân calm, a trebuit să bat penalty-ul, dar a fost important să bat bine penalty-ul. Face parte din joc, pentru momente de acestea te apuci de fotbal”, a declarat Marcus Rashford la finalul meciului.

Romelu Lukaku a fost al doilea erou al lui Manchester United, atacantul belgian reuşind să marcheze două goluri în poarta lui Gianluigi Buffon. “Am fost încrezători. Eu şi Marcus ne-am înţeles bine cu Southampton, aveam încredere unul în celălalt. Este exact ceea ce trebuia. S-au întâmplat multe lucruri potrivite în acest meci. Totul depinde de antrenamente, totul porneşte de acolo. Este natural ceea ce urmează în meci. Credem că putem să ne îmbunătăţim performanţele”, a susţinut atacantul de 25 de ani.

David de Gea: “Este un moment special pentru club”

David de Gea a fost, la rândul lui, unul dintre cei mai buni fotbalişti ai lui Manchester United. La finalul partidei de pe “Parc des Princes”, portarul spaniol a susţinut că obţinerea calificării în faţa lui PSG poate fi considerat un moment special din istoria clubului.

“Nu ştiu dacă e un miracol, dar este un meci mare. Am fost mulţi tineri, multă încredere. Ei au controlat meciul, dar am reuşit să ne calificăm. Suntem încrezători unii în ceilalţi, am marcat repede un gol şi ştiam cum trebuie să ne calificăm. Este un moment special pentru club şi trebuie să ne bucurăm de el. Buffon este unul dintre cei mai mari portari din istorie, poate va câştiga într-o bună zi Liga. Noi suntem fericiţi pentru noi, ştiu că a sperat că va câştiga Champions”, a spus David de Gea.