Sport

Marcus Rashford, omagiu pentru un fan român care a murit la 17 ani. Ce a scris vedeta lui Manchester United la aflarea veștii

Vedeta lui Manchester United și a naționalei Angliei, Marcus Rashford, i-a adus un ultim omagiu unui tânăr român, student în Anglia.
11.06.2021 | 23:08
Vedeta lui Manchester United și a naționalei Angliei, Marcus Rashford, i-a adus un ultim omagiu unui tânăr român, student în Anglia.
ADVERTISEMENT

Alex Dragomir avea 17 ani, era un cunoscut vlogger, dar și un împătimit suporter al celor de la Manchester United și fan al lui Marcus Rashford. El a murit vineri, din cauza unor probleme cardiace.

Fanul român urma cursurile unei şcoli din Birmingham și era cunoscut în mediul online sub pseudonimul Sir Kipsta. Avea peste 30.000 de urmăritori pe platformele Yotube şi Twitter.

ADVERTISEMENT

Alex Dragomir era extrem de activ chiar și pe patul de spital

Tânărul fan al lui Manchester United nu s-a lăsat doborât de problemele medicale și a continuat să-și țină la curent fanii, cu postări, chiar și de pe patul de spital.

Cu doar câteva ore înainte de a intra în operație, Alex le-a transmis urmăritorilor săi, între care și Marcus Rashford, un mesaj: ”Mă pregătesc pentru o operaţie care mi-ar putea salva viaţa.

ADVERTISEMENT

Dacă, totuşi, nu reuşeşte, atunci a fost o plăcere oameni buni. Vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut pentru mine”, a spus românul.

Alex avea nevoie de un transplant de inimă, însă a murit în timpul operației. Sora și mama românului au anunţat decesul lui Sir Kipsta.

ADVERTISEMENT

”Bună, după cum ştiţi cu toţii deja, fratele meu a murit astăzi. A avut o operaţie foarte grea, care a durat 7 ore, dar inima lui nu a mai rezistat, era prea slăbit pentru a supravieţui.

Cerul a câştigat încă un înger. El a fost stânca mea, totul. RIP”, a scris sora lui Sir Kipsta pe pagina sa de Twitter.

ADVERTISEMENT

Reacția emoționantă a lui Marcus Rashford după ce a aflat de moartea lui Alex Dragomir

Imediat după tristul anunț al morții lui Alex Dragomir,  Marcus Rashford,  atacantul lui Manchester United, a postat un mesaj în care l-a numit pe român ”superstar absolut”.

”Omul meu. Sper că această carte ți-a adus puțină plăcere până la final. Ce superstar absolut, a luptat până la capăt. Am fost întotdeauna recunoscător pentru sprijinul tău”, a scris Rashford, pe Twitter.

Cu o săptămână înainte de a muri, Alex a postat o fotografie cu el pe patul de spital citind cartea autobiografică a lui Rashford.

ADVERTISEMENT