Fotbal international

Marcus Rashford continuă cu Manchester United până în 2023! Ce salariu imens va avea starul Angliei

01.07.2019 | 19:00
Marcus Rashford continuă cu Manchester United până în 2023

S-au risipit emoţiile suporterilor de pe Old Trafford în privinţa unuia dintre cei mai importanţi li iubiţi jucători din lotul diavolilor după ce Marcus Rashford va continua cu Manchester United până în 2023! Este o veste excelentă pentru antrenorul Ole Gunnar Solskjaer, care până acum a reuşit o singură achiziţie importantă, fundaşul Aaron Wan Bissaka, pentru care a plătit 55 de milioane euro.

Marcus Rashford rămâne la Manchester United până în vara lui 2023

Marcus Rashford este unul dintre jucătorii cheie de pe Old Trafford şi fanii s-au temut că el va pleca în această vară, speriat de faptul că United nu reuşeşte să construiască un lot cu care să atace cel puţin calificarea în viitoarea ediţie a grupelor Champions League, adică să încheie pe unul dintre primele patru locuri în Premier League.

Evident că un factor important pentru convingerea internaţionalului englez de a continua cu United l-a constituit şi aspectul financiar. Noul salariu pe care îl va primi Marcus Rashford este de 350.000 de euro pe săptămână, constituit, în urma înţelegerii semnate, din 250.000 salariu şi 100.000 bonusuri. Lunar, Rashford va primi 1,4 milioane euro, iar anual 16,8 milioane.

Marcus Rashford, la momentul semnăturii noului contract, alături de Ole Gunnar Solskjaer

Marcus Rashford are 45 de goluri marcate pentru United

Marcus Rashford a declarat că este foarte mulţumit pentru faptul că va rămâne la echipa sa de suflet, acolo unde a venit încă de la vârsta de şapte ani: “Clubul acesta a însemnat totul pentru mine”. De când a intrat în lotul primei echipe el a marcat 45 de goluri şi a oferit 26 de pase de gol. La 21 de ani Marcus Rashford s-a aflat şi pe lista lui Real Madrid sau FC Barcelona.

Ole Gunnar Solskjaer a primit un contract pe trei ani din partea şefilor lui Manchester United, însă nu reuşeşte să construiască acel lot echilibrat valoric, pentru a putea ataca obiectivul locului de Champions League. În plus, vedeta echipei, campionul mondial Paul Pogba, vrea să plece, iar United i-a fixat suma de transfer la 170 de milioane euro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri