Life

Mare barosan și nu prea! Jador și-a luat un Bentley, dar nu poate să-l conducă! Imagini cu mașina manelistului

09.06.2020 | 13:38
Mare barosan si nu prea Jador sia luat un Bentley dar nu poate sal conduca Imagini cu masina manelistului
Jador a dat-o pe Bentley. Sursa foto: Instastory
ADVERTISEMENT

Jador nu pierde timpul, iar banii pe care îi câștigă din muzică îi investește bine.

Manelistul tocmai și-a cumpărat un Bentley, iar autoturismul al cărui proprietar este a devenit noua mare dragoste a cântărețului căci acesta postează necontenit pe Instastory imagini din interiorul acestuia.

Jador și-a luat Bentley, dar nu-l poate conduce

Cântărețul băcăuan nu-și încape în piele de fericire, mai ales că nu îi vine să creadă nici acum că deține una din cele mai scumpe mașini aflate pe piață.

ADVERTISEMENT

Un Bentley de tipul celui pe care îl are Jador (vezi mai jos imaginile preluate de pe contul său de Instagram) costă între 150.000 și 320.000 de euro.

„Cea mai urâtă senzație!”

Toate ca toate, însă manelistul nu poate să își conducă mașina, lucru care îl frustrează teribil de tare. Recent, acesta a rămas fără permis, așa că trebuie să dea din nou examenul pentru a-l recupera.

ADVERTISEMENT

„Moamă, deci îmi place mașina asta de mor. Mi-am luat mașină nouă! Nu știu dacă voi ați pățit chestia asta, da e cea mai urâtă chestie să-ți cumperi o mașină nouă și să nu poți s-o conduci. E cea mai urâtă senzație!”, a spus Jador pe Instastory.

„Trebuie să aștept trei luni să îmi recuperez permisul. Nu știu dacă mă duc la Bacău să dau examenul ăla”, a spus Jador. Șoferul l-a întrerupt și l-a asigurat că poate da examenul pentru recuperarea permisului auto și în București.

ADVERTISEMENT

Manelistul băcăuan a rămas fără permis la începutul acestei luni după ce în aceeași zi a fost amendat de două ori de polițiști diferiți pentru viteza prea mare cu care conducea pe șoselele patriei.

Oamenii legii nu au putut aplica amenda a treia oară, așa că artistul s-a ales cu permisul suspendat pentru trei luni de zile. Cântărețul are parte acum de un șofer personal până va reuși să redevină el însuși șofer cu acte în regulă.

ADVERTISEMENT
jador bentley
Jador a postat pe Instastory imagini cu Bentley-ul pe care și l-a achiziționat de curând
Tags: