Fotbal intern

Mare surpriză pentru derby-ul Dinamo – FCSB! Pe șorturile și tricourile „câinilor” va apărea „DDB”. EXCLUSIV

12.02.2020 | 14:31
Mare surpriza pentru derbyul Dinamo  FCSB Pe sorturile si tricourile cainilor va aparea DDB EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflată că la derby-ul Dinamo – FCSB jucătorii lui Dusan Uhrin vor intra pe gazon cu „DDB” inscripționat pe tricouri și șorturi, după ce programul socios lansat de ultrașii din „Peluza Cătălin Hîldan” a cumpărat 10% din acțiunile clubului.

„DDB”, pe tricouri și șorturi la derby

Programul socios lansat de „Peluza Cătălin Hîldan”, lansat în 2018, a realizat la începutul acestui an cel mai important pas. Asociația a cumpărat 10% dintre acțiunile deținute de Ionuț Negoiță la Dinamo și a virat în conturi aproximativ 100.000 de euro, bani adunați din cotizații și folosiți pentru plata restanțelor salariale.

ADVERTISEMENT
Programul „DDB” a devenit acționar la Dinamo
Programul „DDB” a devenit acționar la Dinamo

Din informațiile FANATIK, la derby-ul cu FCSB de pe Arena Națională, programat duminică de la ora 20:00, jucătorii lui Dinamo vor purta tricouri și șorturi inscripționate cu „DDB”, programul realizând pași importanți pentru a contribui, din punct de vedere financiar, la redresarea clubului.

Numele programului „Peluzei Cătălin Hîldan” nu va înlocui, la derby, un alt sponsor al lui Dinamo de pe tricouri sau șorturi.

ADVERTISEMENT

La cea mai recentă actualizare, anunțată de contul oficial de Facebook al ”Peluzei Cătălin Hîldan”, suporterii au transmis că au ajuns la cotizații totale în valoare de 775.000 de lei, aproximativ 162.000 de euro, din care 425.000 au fost virate în conturile clubului.

Dinamo, la 12 puncte de rivală înaintea meciului direct

Dinamo și FCSB sunt despărțite în clasament de 12 puncte înaintea meciului direct. Formația lui Dusan Uhrin a ratat, pentru al treilea sezon la rând, accederea în play-off, după ce a pierdut, 1-2, la Voluntari, și FC Botoșani a reușit să învingă Hermannstadt, 2-1.

ADVERTISEMENT

Și FCSB vine după un rezultat negativ înregistrat în runda premergătoare meciului cu Dinamo, nereușind să treacă de Academica Clinceni și să se apropie la trei puncte de liderul CFR Cluj.

Al doilea episod al „Derby de România” din acest sezon prezintă un interes enorm.

Dintre cele 8.200 de bilete pe care le au la dispoziție suporterii „roș-albaștri”, aproximativ 1.500 s-au vândut în prima oră de la punerea în vânzare, la casele de la Arena Națională, și este de așteptat ca peluza oaspeților să fie arhiplină la ora jocului.

ADVERTISEMENT