Life

Marea dorință a lui Carmen de la Sălciua. Artista nu mai are deloc răbdare: ”Abia aștept”

Deși și-ar permite aproape orice, se pare că în realitate, Carmen de la Sălciua are o dorință pentru care este nevoită să aibă mai multă răbdare.
04.11.2022 | 00:23
Marea dorinta a lui Carmen de la Salciua Artista nu mai are deloc rabdare Abia astept
Cea mai mare dorință pe care o are Carmen de la Sălciua. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste cu Marian Corcheș. Cei doi s-au căsătorit recent și se pare că artista l-a dat uitării complet pe fostul ei soț, Culiță Sterp.

Carmen de la Sălciua se pregătește pentru o nouă schimbare de look

Deși are un program destul de agitat, la fel ca și alte vedete din România, Carmen de la Sălciua are grijă să nu își neglijeze fanii. Cântăreața a reușit să strângă un număr consistent de urmăritori pe contul de socializare, iar aceștia sunt la curent constant cu viața ei personală.

ADVERTISEMENT

De această dată, soția lui Marian Corcheș a decis să le povestească fanilor săi despre cea mai mare dorință pe care o are. Nu este vorba nici despre o vacanță și nici despre alte obiecte.

În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, o internată a întrebat-o ce lungime și-ar dori în realitate să aibă la părul ei natural.

ADVERTISEMENT

Deși își schimbă look-ul des și apelează mai mereu la peruci, lucruri pentru care a ajuns să fie și criticată la un moment dat, se pare că în curând, Carmen de la Sălciua are în plan o schimbare majoră.

Cum își dorește să arate Carmen de la Sălciua

Cea mai mare dorință a lui Carmen de la Sălciua este ca părul ei să crească, astfel încât să își poată fac coafura pe care și-o dorește de multă vreme.

ADVERTISEMENT

Iar pentru asta, fosta soție a lui Culiță Sterp nu pierde timpul. De mai bine de o săptămână a început deja să își facă tratamente pentru a putea obține rezultatul dorit într-un timp scurt, pentru că este nerăbdătoare.

”Un bob mai lung. Mă face mai copilă lungimea asta! Abia aștept să îmi crească!

Acum e chiar răsfățat părul meu. Deja de mai mult de o săptămână îl țin tot în tratamente”, a fost răspunsul dat de vedetă, în dreptul unei imagini cu modelul pe care și-l dorește.

ADVERTISEMENT
Carmen de la Sălciua este nerăbdătoare să aibă un păr mai lung. Sursă foto: Instagram
Carmen de la Sălciua este nerăbdătoare să aibă un păr mai lung. Sursă foto: Instagram

Amintim faptul că atunci când vine vorba de schimbări de look, Carmen de la Sălciua știe forte bine ce își dorește. Cântăreața a fost blondă, brunetă, motiv pentru care mulți nu au știut o bună perioadă de timp care este culoarea ei naturală de păr, dar nici lungimea acestuia.

ADVERTISEMENT