Life

Marea dorință a lui Gabriel Cotabiță, dezvăluită pentru Fanatik, de ziua lui: „Până nu mai respir”

Gabriel Cotabiță și-a deschis sufletul pentru Fanatik, în ziua în care a împlinit vârsta de 66 de ani. 
01.11.2021 | 12:25
Marea dorinta a lui Gabriel Cotabita dezvaluita pentru Fanatik de ziua lui Pana nu mai respir
Gabriel Cotabiță împlinește azi 66 de ani
ADVERTISEMENT

Gabriel Cotabiță își serbează astăzi ziua de naștere, iar cu acest prilej, cântărețul a făcut câteva confesiuni de suflet. Îndrăgitul artist a declarat pentru FANATIK ce proiect muzical pregătește, dar și care este cea mai mare dorință a sa în acest moment.

Muzicianul a depășit cu bine o cumpănă medicală prin care a trecut recent, despre care nu a vrut să vorbească, însă a spus că totul este la locul lui în viața sa.

ADVERTISEMENT

Cotabiță a declarat pentru FANATIK că se bucură de faptul că acum este bine și continuă să muncească, muzica fiind motorul care îl ține în picioare și dă îi energie și motive de bucurie zi de zi.

Gabriel Cotabiță își dorește să cânte până în ultima clipă: „Vreau să reușesc să mai trăiesc cel puțin 30 de ani”

„Sunt bine acum”, ne-a spus pe un ton ferm și convingător artistul, nedorind să intre în detalii despre ce a pățit de curând.

ADVERTISEMENT

Întrebat ce își dorește la vârsta de 66 de ani, acesta a fost extrem de sincer. Își dorește încă 30 de ani de viață, pe puțin.

„Vreau să reușesc să mai trăiesc cel puțin 30 de ani. Să mai fiu viu atâta timp. Până atunci nu o să mă separ de muzică. O să cânt până nu mai respir”, a mărturisit Cotabiță pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Artistul a dezvăluit și care este cheia succesului său pe plan muzical, fiind unul dintre numele care rezistă în industrie de foarte mulți ani.

„Iubirea de meserie cred că mă ține. Mă bucur că efortul meu a fost perceput de public. Mă bucur că am rezistat. Gândește-te cât de mulți artiști s-au lansat la festivalurile de altădată. La Mamaia, de pildă. Și acum nu mai știe nimeni de ei”, a completat Cotabiță.

ADVERTISEMENT

Pregătește un album cu dueturi

Vorbind despre perioada în care festivalurile contau în lansările artiștilor, Cotabiță spune că îi este dor de acele vremuri. Comparând felul în care azi se lansează mulți cântăreți, cei mai mulți la televizor, artistul este de părere că festivalurile au avut rolul lor.

Mai exact, artiștii au știut de la bun început ce înseamnă să fii pe scenă și au învățat din mers. În vremurile noi, lucrurile nu mai stau așa, iar în viziunea lui Cotabiță este destul de mare păcat.

Cât despre proiectele sale muzicale, a spus că pregătește un disc nou, cu dueturi cu o serie de artiști iubiți de public. Nu știe când va lansa noul său album, pentru că încă mai trebuie să înregistreze pentru el.

„Nu vreau să mă hazardez la o dată. Trebuia să scot discul până la sfârșitul anului. La ce vremuri trăim, încă nu am o dată anume”, a încheiat cântărețul.

 

ADVERTISEMENT