Life

Marea durere a lui Teo Trandafir: „Nu sunt în cea mai grozavă perioadă din punct de vedere sentimental”

Teo Trandafir a vorbit despre bărbați și relații de iubire. Prezentatoarea de la Kanal D are o apăsare pe suflet. Nu îi place că este singură de ceva vreme și nici nu e pregătită pentru o nouă poveste de amor.
22.04.2022 | 11:46
Marea durere a lui Teo Trandafir Nu sunt in cea mai grozava perioada din punct de vedere sentimental
Teo Trandafir, invitată în emisiunea Oanei Radu. Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir s-a supus detectorului de minciuni în emisiunea prezentată de Oana Radu pe Youtube și a făcut o serie de dezvăluiri în premieră despre viața ei privată.

Teo Trandafir susține că bărbaților le e frică de ea

Vedeta Kanal D a recunoscut că a suferit din dragoste. Nici acum nu e într-o perioadă roz din punct de vedere sentimental. Colega lui Mihai Mitoșeru a înșirat lucrurile pe care le apreciază la bărbați, dar și cele care pentru ea reprezintă un turn-off.

ADVERTISEMENT

Realizatoarea de televiziune a declarat că bărbaților le este frică de ea pentru simplul fapt că acordă o mare atenție limbii române. Chiar ea a mărturisit că atunci când iubirea intervine la mijloc nu mai pune mare preț pe felul în care îi scriu cei pe care îi place.

A povestit că i s-a întâmplat că fie cerută în căsătorie prin SMS, textul nefiind unul grozav din punct de vedere gramatical, însă nu a murit nimeni din cauza asta.

ADVERTISEMENT

„Nu am fost singură mult timp niciodată”

Oana Radu a întrebat-o dacă ar fi deschisă spre o relație. A vrut să știe dacă acum s-ar lăsa cucerită. Teo nu a intrat în prea multe detalii. A ținut, totuși, să precizeze că situația ei sufletească nu este cea mai bună.

„În momentul ăsta vibrația mea nu e cea care ar trebui. Nu sunt în cea mai grozavă perioadă din punct de vedere sentimental. Sunt singură în acest moment. Nu am fost singură mult timp niciodată, în ciuda faptului că am ținut relațiile discret. 

ADVERTISEMENT

Vibrez pe altă frecvență. Cred că și dacă aș fi curtată n-aș vedea acum”, a declarat Teo Trandafir pe Youtube.

Vedeta a mai zis că au încercat mulți bărbați să o cucerească în tot felul de moduri. A mărturisit că i-a plăcut asta. Cea mai amuzantă și inocentă băgare în seamă a trăit-o cu un domn care s-a legitimat în fața ei, în sensul că i-a trimis toate datele din buletin pentru a ști cu cine stă de vorbă.

ADVERTISEMENT