Fotbal intern

Marea împăcare dintre Daniel Pancu și Florin Manea: „Ne-am pupat alaltăieri când ne-am întâlnit!”

24.05.2020 | 20:20
Marea impacare dintre Daniel Pancu si Florin Manea Neam pupat alaltaieri cand neam intalnit
ADVERTISEMENT

Daniel Pancu, președintele Rapidului, s-a împăcat cu Florin Manea, cel cu care s-a certat după ce a fost dat afară din postura de antrenor.

Marea împăcare dintre Daniel Pancu și Florin Manea

Daniel Pancu a povestit că s-a împăcat cu Florin Manea și că nu mai au nimic de împărțit, chiar dacă în urmă cu o lună erau „la cuțite”, după ce „Pancone” a fost dat afară din postura de antrenor al Rapidului.

ADVERTISEMENT

„Ne-am pupat alaltăieri când ne-am întâlnit. Întotdeauna voi reacționa când știu că am dreptate. Lucrurile au fost puse la punct încă de atunci, cred că a înțeles și el că nu era normal să iasă în presă și să vorbească despre activitatea antrenorului. 

A înțeles și el acest lucru, din punctul meu de vedere lucrurile nu sunt șterse, dar a fost un moment 0. Sper să nu se mai întâmple pe viitor”, a spus Daniel Pancu la Realitatea Plus.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Daniel Pancu a acceptat să fie președintele Rapidului

Daniel Pancu a continuat și a explicat motivele pentru care a acceptat noul rol la Rapid, chiar dacă a recunoscut că a stat mult pe gânduri înainte de a luat o decizie:

Era un lucru imposibil acum câteva săptămâni. Nici nu am vrut să aud, apoi la insistențele suporterilor, presiune mare, am început ușor, ușor să cedez.

ADVERTISEMENT

M-am consultat cu câteva persoane importante din viața mea fotbalistic, nea Giovanni și alți oameni importanți. Oameni importanți din istoria recentă a Rapidului nu sunt la club”.

„Lucrurile astea adunate m-au făcut să mă gândesc mai bine la posibilitatea, nu neapărat de a fi președinte, căci lucrurile sunt clare, din punct de vedere juridic, cunoștințele mele sunt spre zero.

ADVERTISEMENT

Aș fi unul mai aproape de teren, unul care să apere jucătorii, antrenorul, eu am simțit asta în ultimul timp”, a mai spus Daniel Pancu.

ADVERTISEMENT
Tags: