Fotbal intern

Marea lovitură pe care Mihai Rotaru vrea să i-o dea lui Gigi Becali! Florin Niţă, negocieri cu U Craiova. Exclusiv

04.09.2020 | 15:53
Marea lovitura pe care Mihai Rotaru vrea sa io dea lui Gigi Becali Florin Nita negocieri cu U Craiova Exclusiv
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru se pregăteşte să-i dea o mare lovitură lui Gigi Becali pe piaţa transferurilor. După contrele din finalul play-off-ului trecut, acum urmează un nou episod în bătălia dintre U Craiova şi FCSB. FANATIK a aflat că Florin Niţă este fotbalistul pentru a cărui semnătură se dueleză cei doi patroni.

Din informaţiile FANATIK, Florin Niţă a discutat cu oficialii FCSB în ultimele zile pentru o reîntoarcere la formaţia roş-albastră. Pe fir a intrat Universitatea Craiova, iar oltenii au început negocierile cu portarul care face parte din lotul lui Mirel Rădoi pentru meciurile cu Irlanda de Nord şi Austria.

ADVERTISEMENT

Florin Niţă a intrat în ultimul an de contract la Sparta Praga şi sunt şanse mari să plece liber de la formaţia din capitala Cehiei. Un transfer gratis ar fi pe placul lui Gigi Becali, după ce patronul FCSB a susţinut în repetate rânduri că nu mai este dispus să dea bani pe jucători.

Mihai Rotaru îi pregăteşte lovitura lui Gigi Becali: Florin Niţă, pe lista lui U Craiova

FANATIK a aflat că Florin Niţă a devenit una dintre ţintele lui U Craiova, iar oltenii vor să aducă în Bănie un portar care este chemat mai mereu la echipa naţionala. În prezent, titular incontestabil între buturile Ştiinţei este Mirko Pigliacelli, însă impresarul italianului a spus recent că fotbalistului îi este dor să se întoarcă acasă.

ADVERTISEMENT

La începutul verii, FANATIK a anunţat în exclusivitate că Florin Niţă ar urma să primească un salariu de 10.000 de euro pe lună la FCSB. Condiţia impusă de Gigi Becali este ca portarul să vină liber de contract.

“Eu nu mai dau bani pe transferuri. Asta e situația acum. Am spus că-l vreau pe Niță, este adevărat, dar eu pun condițiile. Dacă vine liber de contract, mă interesează”, spunea Gigi Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

A început sezonul ca rezervă la Sparta Praga

Florin Niţă nu a bifat niciun minut în primele două meciuri ale noului sezon din prima ligă a Cehiei. Internaţionalul român a fost rezervă şi are şanse mici să revină în primul “11” al lui Sparta Praga. Milan Heca e portarul preferat de Vaclav Kotal, antrenorul echipei.

Transferat de Sparta Praga de la FCSB în ianuarie 2018, Florin Niţă a jucat 57 de meciuri pentru formaţia din capitala Cehiei. Portarul de 33 de ani a ieşit neînvins în 22 de partide şi a primit în total 60 de goluri în cei doi ani şi jumătate.

ADVERTISEMENT

Sparta Praga l-a cumpărat cu 1.350.000 de euro de la FCSB, iar acum cota de piaţă a lui Florin Niţă este de 1.500.000 de euro. De-a lungul carierei, portarul a mai evoluat pentru Concordia Chiajna şi are două selecţii la echipa naţională a României.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 1,97 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT