Life

”Marea Neagră rămâne marea noastră”. Motivul pentru care Mirela Vaida preferă să își facă vacanțele pe litoralul românesc

Mirela Vaida, mai sinceră ca niciodată cu fanii ei. Vedeta a recunoscut de ce preferă să se relaxeze alături de familie pe litoralul românesc.
03.07.2024 | 10:35
Marea Neagra ramane marea noastra Motivul pentru care Mirela Vaida prefera sa isi faca vacantele pe litoralul romanesc
Mirela Vaida a recunoscut de ce îi place să își facă vacanțele la Marea Neagră. Sursa foto: Facebook, Pexels
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida profită de vremea frumoasă și, ori de câte ori are ocazia, își ia familia și se bucură de câteva zile de libere. De data asta, vedeta și familia ei s-au distrat pe litoralul românesc. Prezentatoarea le-a transmis și fanilor câteva gânduri sincere, direct din vacanță.

Mirela Vaida este fascinată de vacanțele petrecute pe litoralul românesc

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. Prezentatoarea de la Acces Direct are o relație specială cu fanii și este mereu sinceră cu ei.

ADVERTISEMENT

De data asta, aflată pe litoralul românesc, Mirela Vaida a simțit nevoia să discute despre un subiect care împarte mereu lumea în două categorii. Și anume, vacanțele petrecute la Marea Neagră versus vacanțele exotice.

De-a lungul timpului, prezentatoarea de la Antena Stars a bifat multe destinații internaționale și toate au fost experiențe minunate. Însă, Mirela Vaida a recunoscut că nimic nu se compară cu vacanțele pe litoralul românesc.

ADVERTISEMENT

Vedeta susține că toate vacanțele petrecute pe malul Mării Negre ocupă un loc special în inima ei. Acest sentiment nu este de ieri de azi, ci astfel de vacanțe îi sunt speciale încă din copilărie.

Mirela Vaida își amintește mereu cu emoție câte sacrificii făceau părinții ei pentru a-i oferi un concediu la Marea Neagră. Tocmai din acest motiv, vedeta va fi mereu atașată de litoralul românesc și de vacanțele petrecute aici.

ADVERTISEMENT

Marea Neagră are un loc special în inima prezentatoarei și îi amintește de copilărie

Vedeta a recunoscut că Marea Neagră va fi mereu specială pentru ea, iar farmecul aparte are legătură cu toată copilăria ei. Deși a văzut multe destinații superbe de peste hotare, nimic nu se compară cu litoralul românesc.

”Indiferent de câte mări superbe, turcoaz, cu nisip alb sau cu peisaje de-ți taie răsuflarea am văzut, Marea Neagră rămâne marea noastră. E în ADN-ul nostru, al copilăriei noastre, al concediilor de altădată, când părintii noștri faceau atâtea sacrificii să ne ducă, vara, la mare.”, a spus vedeta în online.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida vrea să le transmită și copiilor ei farmecul Mării Negre. De fiecare dată când are ocazia, vedeta îi ia pe cei mici și pleacă să se relaxeze pe litoralul românesc. Copiii Mirelei sunt încântați de Marea Neagră și se declară de-a dreptul fascinați de peisaj, ori de câte ori îl văd.

”Am revenit cu copiii mei, în acest weekend, iar ei, fascinați, s-au trezit la 6 dimineața. Au ieșit pe balcon și-au exclamat: ‘Ce frumoasă e marea noastră, mami!’ Da, e cea mai frumoasă, pentru că-i a noastră, mami!’”, a mai povestit Mirela Vaida comunității din online.

ADVERTISEMENT