ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Marea problemă a lui Corneliu Papură la U Craiova: “Va avea foarte mult de câştigat dacă se schimbă”

Autor: Eduard Dimiean | 24.12.2020 | 19:05
Marea problemă a lui Corneliu Papură la U Craiova:
Marea problemă a lui Corneliu Papură la U Craiova: "Va avea foarte mult de câştigat dacă se schimbă" (hepta)

Pavel Badea a transmis un semnal de alarmă, semnalizând marea problemă a lui Corneliu Papură la U Craiova, și anume că anteenorul va avea mult de câștigat dacă se schimbă din punct de vedere al felului în care comunică.

ADVERTISEMENT

Președintele Universității Craiova, Pavel Badea, susține că actualul antrenor al echipei din Bănie, Corneliu Papură, are foarte mult de pierdut din cauza unor dificultăți de comunicare.

Pavel Badea mai consideră și că principala favorită la titlu în acest sezon este FCSB, aceasta având cel mai echilibrat lot dintre echipele care se bat la campionat.

ADVERTISEMENT

Marea problemă a lui Corneliu Papură la U Craiova expusă: “Va avea foarte mult de câştigat dacă se schimbă”

“V-am spus, Cornel Papură este un antrenor foarte bun. El are o problemă de comunicare în sensul că mesajele pe care le transmite nu sunt percepute la nivelul pe care el vrea să le transmită de către suporteri şi de cei care urmăresc mişcarea sportivă.

În cazul în care va reuşi să schimbe şi să se dezlipească de această imagine de un pic persiflare a celui cu care intră în comunicare, va avea foarte mult de câştigat, pentru că, din punct de vedere profesional, este foarte bine pregătit, a declarat Pavel Badea.

ADVERTISEMENT

U Craiova a remizat în ultima partidă a anului, 0-0 la CFR Cluj, clasându-se pe locul 2 în campionat cu 32 de puncte, la 2 puncte în spatele liderului la zi din Liga 1, FCSB.

Pavel Badea: “FCSB e favorită la titlu”

“Prima şansă cred că o are FCSB, are în momentul actual un grup extrem de valoros, echilibrat pe compartimente, şi cu un mare atu, faptul că Gigi Becali nu se mai implică în ceea ce se întâmplă la echipa.

ADVERTISEMENT

Sper să se întâmple acelaşi lucru şi la alte echipe care se bat pentru a ajunge campioane”, a mai spus Pavel Badea.

Mihai Rotaru, patronul echipei, nu ia în calcul o despărțire de Corneliu Papură în acest sezon: “Am aflat că am negociat cu Dan Petrescu, cu Reghecampf, cu Iordănescu și Zenga… aici chiar nici nu ne gândisem. Ne dorim să mergem mai departe cu acest sfaff. Poate ne întărim în anumite compartimente din departamentul tehnic”.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Sepsi: 2,05 este cota pentru “ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!