News

Marea suferință a lui Răzvan Ciobanu! Vedeta Antena Stars a dezvăluit ce se întâmpla cu el în ultima vreme

29.04.2019 | 10:50
Marea suferinta a lui Razvan Ciobanu Vedeta Antena Stars a dezvaluit ce se intampla cu el in ultima vreme

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște, în urma unui accident rutier destul de ciudat, însă acum s-a aflat că avea probleme financiare grave! Mai mult, se pare că nici mașina în care și-a găsit sfârșitul nu era trecută pe numele său!

Răzvan Ciobanu avea probleme financiare

Se pare că Răzvan Ciobanu nu se simțea bine deloc în ultima perioadă. După ce s-a luptat ani de zile cu depresia, în ultima perioadă a trebit să facă față și problemelor financiare. Se pare că Răzvan Ciobanu urma să-și închidă din nou atelierul vestimentar, deoarece nu-și mai permitea să plătească chiria.

Mai mult, se pare că nici mașina în care și-a găsit sfârșitul nu era a lui. Nasrin, frumoasa prezentatoare de la Antena Stars, s-a împrietenit cu Răzvan Ciobanu în ultimul an şi i-a fost alături în cele mai grele clipe. Nasrin a dezvăluit în această dimineaţă, la Star Matinal, ce îl durea cel mai tare pe Răzvan Ciobanu.

Razvan Ciobanu a ascuns faptul ca are probleme financiare

Creatorul de modă a vrut să facă totul public

Deşi viaţa lui părea că intră pe un făgaş normal, lucrurile nu erau deloc aşa. Dorinţa sa arzătoare era ca într-o zi să vină la televizor şi să spună lucrurilor pe nume, însă nu a mai apucat.

“Ştiu din surse sigure că maşina pe care o conducea nu era proprietatea sa, situaţia materială a lui Răzvan Ciobanu nu era deloc bună în ultima perioadă, atelierul, de asemenea, pe care îl redeschisese după ani de zile, ajunsese în faliment”, a mărturisit Nasrin la Star Matinal.

Creatorul de modă se pare că a pierdut controul volanului și a ieșit de pe carosabil, în a doua zi de Paște, însă a continuat să șofeze timp de aproape un kilometru, după care s-a răsturnat de mai multe ori.

Un trecător a sunat la 112 și a alertat autoritățile. Medicii de pe ambulanța sosită la fața locului au constatat doar decesul, deoarece nu au mai putut face nimic pentru creatorul de modă.