Life

Marea suferință a lui Zannidache de la Survivor România. De 22 de ani și-a dorit asta. Declarațiile sfâșietoare ale concurentului

Zannidache de la Survivor România a ajuns la inimile telespectatorilor cu povestea lui de viață, dar și cu seriozitatea cu care s-a implicat în show.
24.06.2021 | 17:30
Marea suferinta a lui Zannidache de la Survivor Romania De 22 de ani sia dorit asta Declaratiile sfasietoare ale concurentului
ADVERTISEMENT

Zannidache este unul din favoriții telespectatorilor de la Survivor România, iar viața lui a fost una destul de încercată. Dincolo de faptul că a fost abandonat de mamă și a fost nevoit să crească la casa de copii, tânărul tatuat are o altă durere mare pe suflet.

Într-un videoclip postat în urmă cu mai mult timp chiar de ziua lui, băiatul a spus că niciodată nu i-a făcut cineva ziua de naștere așa cum a văzut la alte persoane.

ADVERTISEMENT

Zanni s-a plâns că ar fi vrut să primească și el un tort cadou, să aibă parte de o petrecere surpriză. Imaginile cu acesta au ajuns la inimile oamenilor, iar mulți dintre ei au scris în mediul online că li s-a rupt sufletul văzându-l atât de trist.

Zannidache de la Survivor România nu a fost sărbătorit niciodată de ziua lui

„Nu mai rezist. De 22 de ani tot aștept să vină ziua mea, ziua aceea în care toată lumea să știe că e ziua mea. Eu să vin undeva și să sară toată lumea în sus cu surpriză.

ADVERTISEMENT

De 22 de ani aștept și intru mereu într-o încăpere și fac aaaa… Și nu așteaptă nimeni. Nu confetti, nu tort, nu surpriză.

Bun, să ne prefacem. Hai să simulăm, vă rog frumos. Hai să ne prefacem că știam. Nu s-a întâmplat nici de data asta. M-am trezit de dimineață și era același soare, aceeași temperatură.

ADVERTISEMENT

M-am uitat în stânga, dreapta, niciun cadou, nimeni. Necunoscut în lume, necunoscut de lume…”, a spus Zanni extrem de afectat că nu a avut parte de o surpriză de ziua lui de când s-a născut.

zannidache
Zannidache a mărturisit într-un videoclip apărut înainte de Survivor România că își dorește foarte mult să simtă și el că e ziua lui măcar o dată. Foto: captură Facebook

Faimosul, o revelație a actualului sezon al reality-show-ului de la Kanal D

Concurentul din echipa Faimoșilor este unul dintre cei mai apreciați din acest sezon. Zanni a reușit să impresioneze lumea prin abilitățile sale sportive, chiar dacă nu este sportiv de performanță.

ADVERTISEMENT

În concursul de la Kanal D s-a făcut remarcat și prin conflictele pe care le-a purtat cu anumiți concurenți. Rivala lui de moarte este Elena Marin, cea cu care a intrat de cele mai multe ori în clinciuri.

În echipa din care face parte au mai rămas, pe lângă el, doar doi concurenți: tovarășul său, Sebastian Chitoșcă și Elena Marin.

Marea finală Survivor România va avea loc în curând. În total, în reality-show mai sunt 7 concurenți. Ceilalți 4 fac parte din echipa Războinicilor.

ADVERTISEMENT