Sport

Marea supărare a lui Adrian Mititelu: de ce nu a reușit fiul său în cariera de fotbalist. „Avea talent, i l-am propus și lui Hagi!” Video Exclusiv

Adrian Mititelu și-a vărsat oful la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici. Patronul lui FC U Craiova 1948 a povestit de ce fiul său nu a ajuns fotbalist, în ciuda calităților sale.
05.02.2023 | 08:27
Marea suparare a lui Adrian Mititelu de ce nu a reusit fiul sau in cariera de fotbalist Avea talent i lam propus si lui Hagi Video Exclusiv
Marea supărare a lui Adrian Mititelu: de ce nu a reușit fiul său în cariera de fotbalist. „Avea talent, i l-am propus și lui Hagi!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a fost invitatul de marcă a lui Horia Ivanovici la cea mai recentă ediție de Fanatik SuperLiga. În cadrul unui interviu eveniment marca FANATIK, patronul lui FC U Craiova 1948 a vorbit și despre una dintre marile sale dezamăgiri, faptul că fiul să nu a ajuns fotbalist.

Marele „of” al lui Adrian Mititelu: „A doua zi, băiatul meu a luat decizia să se lase de fotbal”

Adrian Mititelu Jr., cel care a avut grijă de destinele clubului FC U Craiova 1948 în perioada în care tatăl său era încarcerat, putea ajunge un mare fotbalist. Mititelu Sr. a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK de ce nu s-a întâmplat acest lucru.

ADVERTISEMENT

„El să știți că a fost și un fotbalist talentat. De la 8 ani a mers la fotbal. Și chiar a fost un copil talentat, dar pentru că a fost băiatul meu. La 16 ani…

Când am reconstruit echipa, în 2017, nu contează că era băiatul meu, dar Adiță chiar avea talent, fizic, stângul, dreptul, era un marcator, toți știu că era un jucător talentat. La primul meci însă, când a jucat în meciul ăla demonstrativ, pe 17 iulie 2017, a venit să îl ia Peluza Sud la bătaie ca să iasă afară de pe teren.

ADVERTISEMENT

Cum să joace băiatul lui Mititelu? Și a doua zi băiatul meu a luat decizia să se lase de fotbal”, a declarat Adrian Mititelu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

De ce n-a ajuns Adrian Mititelu Jr. la Hagi

Adrian Mititelu, care se află în plin scandal cu Peluza Sud, motiv pentru care meciul cu U Cluj se va juca fără spectatori, a dezvăluit că a încercat să găsească o variantă pentru ca Adiță să poată juca fotbal în continuare. Patronul lui FC U Craiova 1948 a apelat la serviciile lui Gică Hagi, dar a fost ignorat.

ADVERTISEMENT

„Vă dau cuvântul meu de onoare că dacă nu îl chema Mititelu și nu era taică-su patronul lui și era la altă echipă, ajungea un fotbalist bun de Liga 1.

Copilul meu a avut calități mari  de fotbalist, dar e imposibil ca un copil de patron și la o echipă precum Universitatea Craiova o echipă de anvergură, cu pretentții nu ai cum. Ei considerau că e o insultă că joacă băiatul meu.

ADVERTISEMENT

Asta e una dintre marile mele dezmăgiri. Că nu a ajuns el fotbalist. I-am dat un mesaj și lui Hagi să îl ia acolo, dar nu a răspuns. Cred că nu voia să se asocieze cu noi că eram în proces cu FRF. I-am zis să îi dea o șansă, să îl vadă  un an un an jumate. Sunt convins că n-a răspuns ca să nu se bage în scandal”, a adăugat Mititelu Sr.

ADVERTISEMENT